Gardena pótkés PowerMax™ 37 elektromos fűnyíróhoz

Cikkszám: 4016-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

12.750 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena pótkés PowerMax™ 37 elektromos fűnyíróhoz DuraEdge™ edzett, precíziós penge, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és biztosítja a pontos és tiszta fűnyírást. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, amiért érdemes ezt a pótkést választani:

  1. Kiváló minőség: A Gardena pótkés PowerMax™ 37 E elektromos fűnyíróhoz magas minőségű és megbízható kés. Az edzett, porfestett acél anyagból készült, amely rendkívül tartós és ellenálló a kopással és rozsdával szemben. Ez biztosítja, hogy hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtson.
  2. Duplán edzett pengék: A pótkés duplán edzett, rendkívül kemény és ellenálló a kopás és a hajlítás ellen. Ez lehetővé teszi a pontos és tiszta vágást a fűnyírás során, és megakadályozza a kés korai kopását vagy deformálódását.
  3. DuraEdge™ precíziós penge: A pótkés precíziós penge, amely kiválóan alkalmas a pontos és tiszta fűnyíráshoz. Ez segít abban, hogy egyenletesen és szépen nyírja a füvet, így szép megjelenésű kertet eredményez.
  4. Kompatibilitás: A pótkés speciálisan a Gardena PowerMax™ 37 E elektromos fűnyíróhoz lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik ehhez a fűnyíróhoz. Ez lehetővé teszi a könnyű cserét és a folyamatosságot a fűnyírás során.

A Gardena pótkés PowerMax™ 37 elektromos fűnyíróhoz egy kiváló minőségű, tartós és precíziós kés. Az edzett acélból készült pengék és a DuraEdge™ technológia biztosítja a hosszú élettartamot és a pontos, tiszta fűnyírást. Ezért érdemes ezt a pótkést választani a PowerMax™ 37 E elektromos fűnyíróhoz.

  • Elektromos fűnyíróhoz: (4075-20 és 5037-20).
Tömeg 0,386 kg
Gyártó

Gardena