13.590 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Kés PowerMax™ 42E-hez egy duplán edzett, porfestett acélból készült DuraEdge™ kés, amely precíziós penge és hosszú élettartammal rendelkezik a pontos és tiszta fűnyíráshoz. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, amiért érdemes ezt a pótkést választani:

  1. Minőség és tartósság: A kés magas minőségű, duplán edzett acélból készült, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopással és rozsdával szemben. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt a fűnyírás során.
  2. Pontos és tiszta vágás: A precíziós penge és a DuraEdge™ technológia kombinációja lehetővé teszi a pontos és tiszta vágást. Ez segít abban, hogy egyenletesen nyírja a füvet, így szép és ápolt kertet eredményez.
  3. Kompatibilitás: A kés speciálisan a PowerMax™ 42E elektromos fűnyíróhoz lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik ehhez a fűnyíróhoz. Ez lehetővé teszi a könnyű cserét és a folyamatosságot a fűnyírás során.

Összességében a Gardena Kés PowerMax™ 42E-hez egy kiváló választás. Minősége, tartóssága és precíziós vágása garantálja a hosszú távú megbízhatóságot és a pontos, tiszta fűnyírást. Ezért érdemes ezt a pótkést választani a PowerMax™ 42E elektromos fűnyíróhoz.

Tömeg 0,435 kg
Gyártó

Gardena