76.690 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A GARDENA RENDSZER AKKUMULÁTOR BLI-40/100 egy lítium-ion akkumulátor, amelyet a GARDENA PowerMax™ Li-40/32 és PowerMax™ Li-40/41 akkumulátoros fűnyíróval kompatibilis. Az alábbiakban néhány jellemzőt, amiért érdemes ezt az akkumulátort választani:

  1. Teljesítmény és kapacitás: Az akkumulátor 2,6 Ah kapacitással rendelkezik, ami elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy hosszabb ideig működtesse a fűnyírót anélkül, hogy feltöltést igényelne. Ezáltal hatékonyan nyírhatja a füvet anélkül, hogy folyamatosan le kellene állnia az akkumulátor cseréje vagy töltése miatt.
  2. Feszültség és kompatibilitás: Az akkumulátor 40 V-os feszültséggel rendelkezik, ami elegendő erőt biztosít a fűnyíró számára a hatékony működéshez. Emellett kompatibilis a GARDENA PowerMax™ Li-40/32 és PowerMax™ Li-40/41 akkumulátoros fűnyíróval, így könnyen használható és cserélhető a fűnyíróval.
  3. LED kijelző: Az akkumulátoron található LED kijelző lehetővé teszi, hogy könnyen leolvashassa az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ez segít abban, hogy időben észlelje, ha az akkumulátor töltése alacsony, és szükség van a töltésre vagy a cserére.
  4. Lítium-ion technológia: A lítium-ion akkumulátorok hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosítanak, mint a hagyományos akkumulátorok. Ezek könnyűek, gyorsan tölthetők és kevésbé szenvednek a memóriahatás problémáitól.
  • Akkumulátor: lítium-ion
  • Akkumulátor teljesítmény: 2.6 Ah
  • Akkumulátor feszültsége: 40 V
  • LED kijelzőről leolvasható akkumulátor töltöttségi szint
  • Kompatibilis a GARDENA PowerMax™, Li-40/32 és a PowerMax™, Li-40/41 akkumulátoros fűnyíróval
Tömeg 0,92 kg
Gyártó

Gardena