logo kertcoop kertigép áruház

AL-KO Kés MOWEO 46.5 GYÁRI

Cikkszám: 113348

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

9.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

Az AL-KO Kés MOWEO 46.5 GYÁRI egy kiváló minőségű tartalék kés, amely különlegesen edzett acélból készült és rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, amiért érdemes ezt a pótkést választani a fűnyírókhoz:

  1. Minőség és tartósság: Az AL-KO Kés MOWEO 46.5 GYÁRI különlegesen edzett acélból készült. Rendkívül tartós és ellenálló a kopással és rozsdával szemben. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt a fűnyírás során.
  2. Vágási szélesség: A kés 46 cm vágási szélességgel rendelkezik, amely ideális a közepes és nagyobb méretű kertekben való hatékony fűnyíráshoz. Ez lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést.
  3. Könnyen cserélhető: Az AL-KO Kés MOWEO 46.5 GYÁRI könnyen és egyszerűen cserélhető a fűnyíróban. Ez lehetővé teszi a gyors késélesség-váltást és a folyamatosságot a fűnyírás során.
  4. Gyári tartalék kés: Az AL-KO Kés MOWEO 46.5 GYÁRI eredeti tartalék kés az AL-KO Moweo 46.5 Li és 46.5 Li SP típusú akkumulátoros fűnyírókhoz. A gyártó ajánlja ezt a késváltást a fűnyírókhoz, és a kompatibilitás biztosítja a pontos illeszkedést és a problémamentes használatot.

Összességében az AL-KO Kés MOWEO 46.5 GYÁRI egy kiváló választás, mert minősége, tartóssága és a gyári ajánlás alapján megfelel az AL-KO Moweo 46.5 Li és 46.5 Li SP típusú akkumulátoros fűnyírókhoz. Ezért érdemes ezt a pótkést választani a fűnyíróhoz a kiváló vágási eredmények és a hosszú élettartam érdekében.

  • Különlegesen edzett acélból készült kés
  • Rendkívül hosszú éltartam
  • Könnyen cserélhető
  • Vágásszélesség: 46 cm
  • Eredeti AL-KO tartalék kés Moweo 46.5 Li és 46.5 Li SP típusú akkumulátoros fűnyírókhoz.
Tömeg 0,624 kg
Gyártó

Al-ko

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL