11.380 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Kés PowerMax™ Li-40/32-höz egy minőségi és robusztus tartalék kés, amely edzett, porfestett acélból készült, és hosszú élettartammal rendelkezik a pontos és tiszta fűnyíráshoz. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, amiért érdemes ezt a pótkést választani:

  1. Minőség és tartósság: A kés magas minőségű, edzett acélból készült, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopással és rozsdával szemben. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt a fűnyírás során.
  2. Pontos és tiszta vágás: A kés precíz tervezésének köszönhetően pontos és tiszta vágást biztosít. Ez segít abban, hogy egyenletesen nyírja a füvet, így szép és ápolt kertet eredményez.
  3. Kompatibilitás: A kés speciálisan a PowerMax™ Li-40/32 fűnyíróhoz lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik ehhez a fűnyíróhoz. Ez lehetővé teszi a könnyű cserét és a folyamatosságot a fűnyírás során.

Összességében a Gardena Kés PowerMax™ Li-40/32-höz kiváló választás, mert minősége, tartóssága és kompatibilitása garantálja a hosszú távú megbízhatóságot és a pontos, tiszta fűnyírást. Ezért érdemes lehet ezt a pótkést választani a PowerMax™ Li-40/32 fűnyíróhoz.

Tömeg 0,249 kg
Gyártó

Gardena