7.500 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Pótkés egy minőségi, edzett acélból készült tartalék penge, amelyet precíz és tiszta gyepvágáshoz terveztek. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, amiért érdemes ezt a pótkést választani:

  1. Minőség és tartósság: A pótkés edzett acélból készült, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopással és rozsdával szemben. Ez biztosítja, hogy hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtson, és megbízhatóan vágja a gyepet.
  2. Precíz és tiszta vágás: A pótkés tervezése során a cél az volt, hogy precíz és tiszta vágást biztosítson. Ennek köszönhetően egyenletesen és szépen nyírja a gyepet, így szép megjelenésű kertet eredményez.
  3. Kompatibilitás: A pótkés kompatibilis a Gardena PowerMax™ 5034 és 4074 fűnyíróval. Ez azt jelenti, hogy pontosan illeszkedik ezekhez a fűnyírókhoz, és könnyen cserélhető. A kompatibilitás biztosítja a könnyű használatot és a folyamatosságot a fűnyírás során.
  4. Gyártói ajánlás: A Gardena a tartalék kést saját termékeihez tervezte és készítette, ezért ajánlja ezt a pótkést a PowerMax™ 5034 és 4074 fűnyírókhoz. Ez azt jelenti, hogy a gyártó bízik a kés minőségében és teljesítményében.

Összességében a Gardena Pótkés egy minőségi és tartós tartalék penge, amely precíz és tiszta gyepvágást tesz lehetővé. A kompatibilitás a PowerMax™ 5034 és 4074 fűnyírókkal, valamint a gyártói ajánlás alapján érdemes ezt a pótkést választani a fűnyíróhoz. Ez biztosítja a megbízható és hatékony vágást a kertben.

Tömeg 0,28 kg
Gyártó

Gardena