18.610 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Fűgyűjtő kosár egy praktikus és kényelmes tartozék, amely a GARDENA mulcsozó fűnyírókhoz használható. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, amiért érdemes lehet ezt a fűgyűjtő kosarat választani:

  1. Kényelem: A fűgyűjtő kosár segítségével a fűnyesedék közvetlenül a kosárba kerül, míg a fűnyíróval végigjár a kertben. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség arra, hogy a fűnyesedék után külön takarítást végezzen vagy kézzel összegyűjtse a fűmaradványokat. Ez jelentősen megkönnyíti a fűnyírást és időt takarít meg.
  2. Egyszerű használat: A fűgyűjtő kosár könnyen és szerszám nélkül felhelyezhető a fűnyíróra. Könnyedén használhatja, és a fűnyíróval együtt mozoghat a kertben. Ez egyszerűvé teszi a fűgyűjtő kosár használatát és a fűnyírás folyamatosságát.
  3. Tiszta kert: A fűgyűjtő kosár használatával búcsút inthet a fűnyesedéknek a kertben. A kosár hatékonyan gyűjti össze a lenyírt füvet, így tiszta és rendezett kertet eredményez. Ez különösen hasznos, ha szeretné elkerülni a fűmaradványok terjesztését vagy azok eltakarításával járó munkát.
  4. Kompatibilitás: A fűgyűjtő kosár a GARDENA mulcsozó fűnyírókhoz tervezett és készült. Ez azt jelenti, hogy pontosan illeszkedik ezekhez a fűnyírókhoz, és a kényelmes és hatékony használatot biztosítja.
Tömeg 1,71 kg
Gyártó

Gardena