Gardena Akkumulátoros fűszegélynyíró SmallCut Li-23R

Cikkszám: 9822-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

48.300 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

GARDENA AKKUMULÁTOROS FŰSZEGÉLYNYÍRÓ SMALLCUT LI-23R

A GARDENA akkumulátoros fűszegélynyíró, a SmallCut Li-23R, számos előnnyel rendelkezik, ami jó választás a kerti munkákhoz.

  1. Beépített akkumulátor: A SmallCut Li-23R rendelkezik egy beépített, könnyen kezelhető lítium-ion akkumulátorral, amely kényelmes és egyszerű használatot tesz lehetővé. Nem kell külön akkumulátort vásárolni és cserélgetni, mivel az akkumulátor az eszközbe van építve.
  2. Gyors töltés: Az akkumulátor bármikor gyorsan feltölthető, ami lehetővé teszi a folyamatos munkavégzést a kertben. A gyors töltés lehetősége különösen hasznos lehet, ha hirtelen szükség van a fűnyíróra, és az akkumulátor lemerült.
  3. Nincs memóriahatás: A lítium-ion akkumulátorok nem szenvednek a memóriahatástól, vagyis nem veszítik el töltöttségüket a használat során. Így nem kell teljesen lemerítened az akkumulátort, mielőtt újratöltenéd, és ezáltal megkímélheted az akkumulátor élettartamát.
  4. Könnyű és hordozható: Az akkumulátoros működés lehetővé teszi, hogy ne legyen szükség vezetékezésre, így könnyedén mozoghatunk a kertben a fűnyírás vagy fűszegélynyírás során. Az eszköz súlya is valószínűleg elég könnyű lesz, ami megkönnyíti a munkavégzést.
  5. Környezetbarát: Az akkumulátoros fűnyírók környezetbarátabbak, mint a hagyományos benzinüzemű változatok, mivel nem termelnek káros kipufogógázt.
  6. GARDENA minőség: A GARDENA márka híres a kerti eszközök magas minőségéről és megbízhatóságáról, ezért a SmallCut Li-23R  jól teljesít majd a kerti munkák során és hosszú távon is megállja majd a helyét.

Az akkumulátor specifikációja
ElemtípusLi-Ion
Az akkumulátor feszültsége 14,4 V
Akkumulátor-kapacitás, 2 Ah

Tömeg 3 kg
Gyártó

Gardena