GardenaEasyCut 23/18V P4A Akkumulátoros fűszegélynyíró akkumulátor nélkül

Cikkszám: 14700-55

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

38.300 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

 GARDENAEASYCUT 23/18V P4A AKKUMULÁTOROS FŰSZEGÉLYNYÍRÓ AKKUMULÁTOR NÉLKÜL

  1. Könnyű és hordozható: Az akkumulátoros működés miatt nincs szükség vezetékezésre, nagyobb mozgésszabadságot és kényelmesebbé teszi a fűnyírást. Az eszköz könnyű súlya miatt könnyedén kezelhető és hordozható. Elülső markolat egyénileg beállítható: Az egyénileg beállítható markolat lehetővé teszi, hogy a fűszegélynyírót könnyen testre szabhassuk a saját kényelmünk és testmagasságunk szerint, így csökkentve a fáradtságot és kényelmetlenséget a használat során. Teleszkópnyél: A teleszkópnyél lehetővé teszi a magasság állítását.
  2. Csendes működés: Az akkumulátoros fűszegélynyírók általában csendesebbek, mint a benzinüzemű változatok, ami kényelmes és zavaró mentes munkavégzést tesz lehetővé. RotorCut vágórendszer, műanyag kés: A RotorCut vágórendszer rendkívül hatékony és precíz vágást tesz lehetővé. A műanyag kések csendes működést biztosítanak, ami különösen előnyös a szomszédos lakók és környezetbarát szempontból is.
  3. Környezetbarát: Az akkumulátoros működés környezetbarát alternatívát jelent a hagyományos benzinüzemű fűnyírókhoz képest, mivel nem termelnek kipufogógázt és károsanyag-kibocsátást. Növényvédő keret: A növényvédő keret megvédi a növényeket és virágokat a véletlen sérülésektől, amikor a szegélynyírót a kerti ágyások mentén használod.
  4. Egyszerű használat: Az akkumulátoros fűszegélynyírók könnyen kezelhetők és indíthatók, nincs szükség benzines keverék készítésére és karbantartása is egyszerűbb lehet.

Akkumulátor feszültsége: 18 V
Vágási kör átmérője: 23 cm
Vágórendszer: RotorCut vágórendszer, műanyag kés
Elülső markolat egyénileg beállítható
LED töltöttségi állapot jelző
Növényvédő keret
Teleszkópnyél
Szegélynyíró fej dő

Tömeg 3 kg
Gyártó

Gardena