7.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO DAMILDOB BC 1200

Az “AL-KO DAMILDOB BC 1200” tartalék 2 szálas damilorsó kiválasztása számos előnnyel jár, akkor, mikor az AL-KO BC 1200 E típusú elektromos fűszegélynyíróval rendelkezel (112924 cikkszám).

  1. Kompatibilitás: Az “AL-KO DAMILDOB BC 1200” damilfej speciálisan az AL-KO BC 1200 E típusú elektromos fűszegélynyíróhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a fűszegélynyíróhoz, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.
  2. Két szál: A “2 szálas” jelölés azt jelenti, hogy ez a damilfej két szállal rendelkezik. A két szál nagyobb vágási hatékonyságot eredményezhet, mivel nagyobb területet fed le egyszerre, így gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.
  3. Eredeti gyártói termék: Az “AL-KO DAMILDOB BC 1200” egy eredeti gyártói tartalék alkatrész, amely megegyezik a gyári specifikációkkal és minőségi szabványokkal. Az eredeti alkatrészek használata javasolt, mivel ezek biztosítják a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot.
  4. Biztonságos működés: Az eredeti gyártó által kifejlesztett damilfejek általában biztonságosan rögzülnek a fűszegélynyíró vágófején, így elkerülhetők a balesetek vagy sérülések.
  5. Megbízhatóság és tartósság: Az eredeti alkatrészek, mint az “AL-KO DAMILDOB BC 1200,” magas minőségű anyagokból készülnek, így hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt nyújtanak.
  6. Kényelem: Az “AL-KO DAMILDOB BC 1200” damilfej könnyen cserélhető, így ha a damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a fűszegélynyíróra.
  7. Hatékony vágási teljesítmény: A két szálas damilorsó segít fenntartani a fűszegélynyíró hatékony vágási teljesítményét, így könnyebben és gyorsabban tudod gondozni a kerted.
Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Al-ko