5.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO DAMILDOB GT 36 LI – 2 DB

Az “AL-KO DAMILDOB GT 36 LI – 2 DB” damilfej kiválasztása több előnnyel jár, különösen akkor, mikor az AL-KO GT 36 LI típusú szegélynyíróval rendelkezel.

AL-KO damilfej, damilorsó GT 36 Li akkus fűszegélynyíróhoz magasság 55 mm
AL-KO GT Li damilorsó átmérő 60 mm
AL-KO GT Li damilorsó kialakítás alul-felül 4 ütközőkörmös, a koppintófejen fém védőkupakos

  1. Kompatibilitás: Az “AL-KO DAMILDOB GT 36 LI – 2 DB” damilfej speciálisan az AL-KO GT 36 LI típusú szegélynyíróhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a szegélynyíróhoz, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.
  2. Eredeti gyártói termék: Az “AL-KO DAMILDOB GT 36 LI – 2 DB” egy eredeti gyártói tartalék alkatrész, amely megegyezik a gyári specifikációkkal és minőségi szabványokkal. Az eredeti alkatrészek használata javasolt, mivel ezek biztosítják a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot.
  3. Biztonságos működés: Az eredeti gyártó által kifejlesztett damilfejek általában biztonságosan rögzülnek a szegélynyíró vágófején, így elkerülhetők a balesetek vagy sérülések
  4. Megbízhatóság és tartósság: Az eredeti alkatrészek, mint az “AL-KO DAMILDOB GT 36 LI – 2 DB,” általában magas minőségű anyagokból készülnek, így hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt nyújtanak.
  5. Kényelem: Az “AL-KO DAMILDOB GT 36 LI – 2 DB” damilfej 2 darabból álló csomagot tartalmaz, így ha egy damil kimerül, van tartalék, amit könnyen és gyorsan cserélhetsz
  6. Egyszerű cserélhetőség: Az eredeti gyártói tartalék alkatrészek általában könnyen cserélhetők, így nem lesz nehézkes a damilfej csere folyamata.
  7. Garancia: Az eredeti gyártói tartalék alkatrészek általában tartalmaznak garanciát vagy támogatást, ami további védelmet és biztosítékot nyújthat a vásárlóknak.

 

Az “AL-KO DAMILDOB GT 36 LI – 2 DB” választása tehát lehetőséget nyújt a kompatibilitásra, megbízhatóságra, tartósságra és hatékony működésre.

Tömeg 0,1 kg
Gyártó

Al-ko

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL