6.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

 

Az AL-KO Damilfej Fast and Easy, egy speciális damilfej, amelyet fűnykaszákhoz lehet használni. A termék gyors és könnyű használatot ígér, és az AL-KO márkától származik, amely a kerti szerszámok terén megbízható minőséget képvisel.

A pót damilfejeket általában akkor használják, amikor a fűnyíró eredeti damilfeje elhasználódott vagy megsérült. Az AL-KO Damilfej Fast and Easy néhány előnyt kínálhat a hagyományos damilfejekkel szemben:

  1. Gyors és egyszerű használat: A Fast and Easy damilfej könnyen felszerelhető és beállítható a fűnykaszához. Nem igényel bonyolult szerelést vagy speciális eszközöket.
  2. Tartósság: Az AL-KO Damilfej Fast and Easy tartós anyagokból készül, így hosszabb élettartammal rendelkezhet, mint más damilfejek.
  3. Hatékonyság: A damilfej tervezése lehetővé teszi a gyors és hatékony fűnyírást. A damil könnyen vágja át a fűszálakat, és nem csavarodik vagy törik el könnyen.
  4. Kompatibilitás: Az AL-KO Damilfej Fast and Easy kompatibilis lehet több AL-KO fűnyíróval, így könnyen megtalálhatja a megfelelő méretet és típust a saját fűnykaszája számára.

Az AL-KO Damilfej Fast and Easy használata a kényelem és az idő megtakarítása érdekében lehet előnyös. Azonban mindig olvassa el a termék használati útmutatóját, és kövesse az AL-KO által ajánlott biztonsági és telepítési előírásokat.

Az új Fast&Easy pótdamilfejjel az egyébként körülményes feltekerés nagyon könnyen megy. A vágódamil egyszerűen, a kasza damilfejének kinyitása nélkül befűzhető és feltekerhető. A damil hossza: 5 m. BC 300L/300B/400L/400B/500B típusokhoz

Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Al-ko

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL