DAMILFEJ 109MM 3DB CSAVARRAL (1222) (Készlet erejéig!)

Cikkszám: GP0314

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

2.300 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

DAMILFEJ 109MM 3DB CSAVARRAL (1222) (KÉSZLET EREJÉIG!)

A “DAMILFEJ 109MM 3DB CSAVARRAL (1222)” választása több előnnyel jár, különösen akkor, mikor a damilcserét egyszerűsítenéd és olyan damilfejet keresel, amely tartós és hatékony. McCulloch, Homelite, Ryobi, stb szegélynyírók damilfeje.

  1. Könnyű telepítés: A damilfej 3 db csavarral rendelkezik, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors rögzítést a fűkasza vágófejére. Nem szükséges bonyolult felszerelési eljárásokat alkalmazni, és könnyen elvégezhető a cserélhetőség.
  2. Biztonságos rögzítés: A csavarok által biztosan rögzül a damilfej a vágófejen, így elkerülhető az esetleges lötyögés vagy leesés. A biztonságos rögzítés megakadályozza a baleseteket és sérüléseket a munkavégzés során.
  3. Tartósság: A damilfejek általában tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak és sérülésnek. Ez hosszabb élettartamot eredményez, és ritkábban kell cserélni a damilfejet.
  4. Hatékony vágás: A megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt. A megfelelően rögzített damilfej garantálja a sima és hatékony vágást, ami fontos a gyors és eredményes munkavégzéshez.
  5. Sokoldalúság: A damilfej 3 db csavarral rendelkezik, ami lehetővé teszi a különböző méretű és típusú damilok használatát. Ezáltal könnyedén alkalmazkodhatsz a különféle vágási feladatokhoz és anyagokhoz.
  6. Kényelem: Az egyszerű telepítés és a stabil rögzítés a kényelmes és hatékony munkavégzéshez járul hozzá. Nem kell aggódnod a damilfej meglazulása vagy cseréje miatt, így fókuszálhatsz a munka elvégzésére.

Mivel a termék készlet erejéig elérhető, érdemes mielőbb lecsapni rá, ha megfelel a fenti előnyöknek és igényeidnek. A jó minőségű és megbízható damilfej biztosítja, hogy a fűkaszád hatékonyan és problémamentesen működjön hosszabb ideig.

Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Egyéb