4.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO DAMILDOB BC 1000

A tartalék damilfej, az AL-KO BC 1000 E-hez, számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

  1. Kompatibilitás: Az AL-KO BC 1000 E-hez készült, így garantáltan illeszkedni fog a trimmelőgépéhez. Nem kell aggódnia a nem megfelelő méret vagy kompatibilitás miatt.
  2. Tartósság: A damilfej tartós anyagból készült, ami hosszú élettartamot biztosít. Így kevesebb időt kell szánnia a damilfej cseréjére, és több időt lehet vele a munkára fordítani.
  3. Rugalmasság: A damilfej rugalmas kialakítása lehetővé teszi, hogy hatékonyan vágjon a különböző növényi anyagok között, ideértve a fűszálakat és a kisebb ágakat is. Ezáltal sokoldalúan használhatja a fűkaszáját.
  4. Menet átmérő: Az 2 mm-es menet átmérő lehetővé teszi a hatékony vágást és a gyorsabb munkavégzést. Nagyobb átmérővel rendelkező damilfejek általában jobban megbirkóznak a vastagabb növényekkel, így a munkavégzés hatékonysága nő.
  5. Alacsony súly: A 159 g-os súly könnyűnek tekinthető, ami csökkenti a fűszegélynyíró terhelését, és kényelmesebbé teszi a használatot hosszabb időn keresztül is.

Összességében az AL-KO BC 1000 E-hez készült tartalék damilfej tartóssága, rugalmassága és hatékony vágási tulajdonságai miatt jó választás a fűnyírás és kerti munkákhoz. A megfelelő damilfej kiválasztása javítja a fűszegélynyíró teljesítményét és meghosszabbítja az élettartamát, ezáltal kedvező befektetés lehet a kertgondozáshoz.

Tömeg 0,1 kg
Gyártó

Al-ko