5.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO DAMILDOB GTLI 18V

            Az “AL-KO DAMILDOB GTLI 18V” tartalék damilfej kiválasztása több előnnyel jár, különösen akkor, ha egy AL-KO GTLi 18V típusú szegélynyíróval rendelkezel.

  •    Kompatibilitás: A “AL-KO DAMILDOB GTLI 18V” damilfej kifejezetten az AL-KO GTLi 18V típusú szegélynyíróhoz készült. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a szegélynyíróhoz, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.
  •     Egyezés a gyári specifikációkkal: Az eredeti gyártó által kifejlesztett tartalék damilfejek általában megegyeznek a gyári specifikációkkal és minőségi szabványokkal. Ez garantálja, hogy a damilfej hosszú élettartamú lesz és hatékonyan fog működni a szegélynyíróval.
  •    Megbízhatóság: Az eredeti gyártó által készített tartalék damilfejek általában magas minőségű anyagokból készülnek, így hosszabb élettartamot és megbízható működést biztosítanak.
  •     Biztonságos működés: A kompatibilis és megfelelően rögzített damilfej megakadályozza a damil elvesztését vagy a szegélynyíró baleseteket okozó problémáit. Ezért fontos, hogy az eredeti gyártó által ajánlott és kompatibilis tartalék damilfejet válasszuk.
  •    Egyszerű cserélhetőség: Az eredeti gyártó által készített tartalék damilfejek könnyen cserélhetők, így nem lesz nehézkes a damilfej csere folyamata, és gyorsan visszatérhetsz a munkához.
  • Garancia: Az eredeti gyártó által készített tartalék damilfejek gyakran tartalmaznak gyártói garanciát vagy támogatást, amely további védelmet és biztosítékot nyújthat a vásárlók számára.

 

Az “AL-KO DAMILDOB GTLI 18V” tartalék damilfej választása tehát lehetőséget nyújt a kompatibilitásra, megbízhatóságra és hatékony vágási teljesítményre, és segít abban, hogy a szegélynyíróval hatékonyan végezhess

Tömeg 0,1 kg
Gyártó

Al-ko

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL