logo kertcoop kertigép áruház

Al-ko Damildob BCA 36 Li

Cikkszám: 113478

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

4.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

AL-KO DAMILDOB BCA 36 LI

Az “AL-KO DAMILDOB BCA 36 LI” damilfej kiválasztása számos előnnyel jár, különösen akkor, mikor az AL-KO BCA 36 LI típusú fűkasza vagy szegélynyíróval rendelkezel.

  1. Kompatibilitás: Az “AL-KO DAMILDOB BCA 36 LI” damilfej speciálisan az AL-KO BCA 36 LI típusú fűkasza vagy szegélynyíróhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a géphez, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.
  2. Eredeti gyártói termék: Az “AL-KO DAMILDOB BCA 36 LI” egy eredeti gyártói tartalék alkatrész, amely megegyezik a gyári specifikációkkal és minőségi szabványokkal. Az eredeti alkatrészek használata javasolt, mivel ezek biztosítják a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot.
  3. Biztonságos működés: Az eredeti gyártó által kifejlesztett damilfejek általában biztonságosan rögzülnek a fűkasza vagy szegélynyíró vágófején, így elkerülhetők a balesetek vagy sérülések.
  4. Megbízhatóság és tartósság: Az eredeti alkatrészek, mint az “AL-KO DAMILDOB BCA 36 LI,” általában magas minőségű anyagokból készülnek, így hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt nyújtanak.
  5. Kényelem: Az “AL-KO DAMILDOB BCA 36 LI” damilfej könnyen cserélhető, így ha a damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a gépre.
  6. Hatékony vágási teljesítmény: Az eredeti damilfej segít fenntartani a gép hatékony vágási teljesítményét, ami különösen fontos, ha a fűkasza vagy szegélynyíró rendszeresen használod a kert vagy a terület gondozásához.
  7. Garancia: Az eredeti gyártói tartalék alkatrészek általában tartalmaznak garanciát vagy támogatást, ami további védelmet és biztosítékot nyújthat a vásárlóknak.

A damilszál után állítás léptető automatikával történik.
Anyaga: nejlon
Hossz: 8 m
Szálátmérő 1,6 mm

Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Al-ko

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL