Al-ko Comfort 38.2 LI akkumulátoros fűnyíró akku és töltő nélkül

Cikkszám: 113905

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

89.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

 

Az AL-KO COMFORT 38.2 LI AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt ez a termék jó választás  a fűnyírásra. Itt vannak néhány főbb ok, amiért érdemes ezt a fűnyírót választani:

  1. Hatékony vágás: A fűnyíró 38 cm-es vágási szélességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást közepes méretű kertekben. A gyepfésűnek köszönhetően a szegélyeknél is hatékonyabban tudja levágni a füvet, így egyenletes és esztétikus eredményt érhet el.
  2. 3in1 funkció – mulcsozó: A fűnyíróhoz tartozik egy mulcsozó ék, amely lehetővé teszi a fű apróra vágását és visszajuttatását a gyepbe tápanyagként. Ez javítja a gyep egészségét és tápláltságát, és megszabadít a fűgyűjtővel járó ürítési feladattól.
  3. Központi magasságállítás: A fűnyíró központi magasságállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű beállítást az igényelt vágási magasságra. Így könnyedén alkalmazkodhat a gyep kívánt hosszúságához.
  4. Kényelmes kezelhetőség: Az ergonomikus dupla kapcsoló és a könnyen irányítható fogantyúk kényelmes használatot biztosítanak. A fűnyíró könnyű és könnyen manőverezhető, így könnyedén végigjárhatja a kertet.
  5. Nagy kapacitású fűgyűjtő: A fűnyíróhoz tartozik egy 45 literes műanyag fűgyűjtő tartály, amely nagy kapacitással rendelkezik. A fűgyűjtő alsó terelő lemezzel van ellátva, ami segít az egyenletes fűgyűjtésben. A fűgyűjtő tartályban található telítettségjelző figyelmeztet, amikor üríteni kell.
  6. Magasságban állítható fogantyú: A fűnyíró fogantyúja magasságban állítható, így alkalmazkodhat a felhasználó kényelmi igényeihez.
Tömeg 40 kg
Gyártó

Al-ko