Gardena Kézi fűnyíró 22/18V P4A akkumulátor nélkül

Cikkszám: 14620-55

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

81.750 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

GARDENA KÉZI FŰNYÍRÓ 22/18V P4A AKKUMULÁTOR NÉLKÜL

A GARDENA KÉZI FŰNYÍRÓ 22/18V P4A AKKUMULÁTOR NÉLKÜL olyan fűnyíró, amely kiválóan alkalmas kisebb kertek gondozására. Itt vannak néhány főbb ok, amiért ez a fűnyíró jó választás:

  1. Könnyű használat: A kézi fűnyíró ergonomikus tolókarral rendelkezik, ami könnyű és kényelmes kezelést tesz lehetővé. Az elforduló tolókar különösen előnyös, mert lehetővé teszi a fűnyíró kényelmes irányítását és manőverezését a kertben.
  2. Vágási szélesség és magasságállítás: A fűnyíró vágási szélessége 22 cm, ami ideális a kisebb területek és szűk helyek kezeléséhez. A központi magasságállítás 3 fokozattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a vágási magasság könnyű beállítását a gyep igényei szerint.
  3. Mulcsozókés: A fűnyíró mulcsozókéssel van felszerelve, amely lehetővé teszi a fű finomra vágását és visszajuttatását a gyepbe. Ez segíthet tápanyagot biztosítani a fűnek és javítani a talaj minőségét.
  4. Kompakt tárolás: A fűnyíró kompakt méretű és könnyen tárolható. Ez különösen előnyös, ha korlátozott hely áll rendelkezésre a tárolásra.

Az elforduló tolókar a fűnyíró kényelmes és hatékony irányítását segíti, különösen olyan területeken, ahol fordulók és kanyarok vannak. Ez javítja a manőverezhetőséget és lehetővé teszi a pontos vágást a nehezen hozzáférhető területeken is. Legfeljebb 50 m2 gyepterületre ajánlott.

Akkumulátor feszültség: 18 V
Vágási szélesség: 22 cm
Központi magasság állítás: 3 fokozat, 30-50 mm
Ergonomikus tolókar
Mulcsozókés
Kompakt tárolás
Elforduló tolókar

Tömeg 6,32 kg
Gyártó

Gardena