109.840 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

GARDENA KÉZI FŰNYÍRÓ 22/18V P4A AKKUMULÁTORRAL

A GARDENA KÉZI FŰNYÍRÓ 22/18V P4A AKKUMULÁTORRAL számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt ez a modell jó választás a kertgondozáshoz. Itt vannak néhány főbb ok, amiért érdemes ezt a fűnyírót választani:

  1. Könnyű használat: A kézi fűnyíró ergonomikus tolókarral rendelkezik, ami könnyű és kényelmes kezelést tesz lehetővé. Könnyedén irányíthatja és mozgathatja a fűnyírót a kertben.
  2. Akkumulátoros működés: Az akkumulátoros fűnyíró csendes és környezetbarát működést biztosít. Nem szükséges benzint vagy elektromos kábelt használni, így nincs kábelzsúfoltság vagy benzinszag.
  3. Akkumulátor teljesítménye: A fűnyíróhoz egy 18 V-os akkumulátor tartozik, amely elegendő energiát biztosít a kisebb területek fűnyírásához. A 2,5 Ah-s akkumulátor kapacitásának köszönhetően hosszabb üzemidőt érhet el.
  4. Üzemidő és levágható terület: A fűnyíró maximális üzemideje 25 perc, ami elegendő időt biztosít a kisebb kertek fűnyírásához. Egyetlen töltéssel akár 50 m2 területet is levághat, ami ideális lehet a kisebb kertek vagy gyepesített területek számára.
  5. Vágási szélesség és magasságállítás: A fűnyíró vágási szélessége 22 cm, ami lehetővé teszi a könnyű manőverezést a szűk területeken. A központi magasságállítás 3 fokozattal rendelkezik, így kiválaszthatja a megfelelő vágási magasságot a gyep igényeinek megfelelően.
  6. Mulcsozó funkció: A fűnyíró mulcsozó funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a fű apróra vágását és visszajuttatását a gyepbe tápanyagként. Ez segíthet megőrizni a gyep egészségét és tápláltságát.

Akkumulátor feszültség: 18 V
Akkumulátor kapacitás: 2.5 Ah
Üzemidő: max. 25 perc
Max. levágható terület egy töltéssel: 50 m2
Vágási szélesség: 22 cm
Központi magasság állítás: 3 fokozat, 30-50 mm
Ergonomikus tolókar
Mulcsozó

Tömeg 6,71 kg
Gyártó

Gardena