Al-ko Easy 32.2 LI fűnyíró akku és töltő nélkül

Cikkszám: 113903

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

73.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO EASY 32.2 LI FŰNYÍRÓ AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL

Az AL-KO EASY 32.2 LI FŰNYÍRÓ AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL több előnnyel rendelkezik, amiért ez a termék jó választás a fűnyírásra. Itt vannak néhány főbb ok, amiért érdemes ezt a fűnyírót választani:

  1. Hatékony vágás: A fűnyíró 32 cm-es vágási szélességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást a kisebb kertekben. A gyepfésűnek köszönhetően a szegélyeknél is hatékonyabban tudja levágni a füvet, így egyenletes és esztétikus eredményt érhet el.
  2. Központi magasságállítás: A fűnyíró központi magasságállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű beállítást az igényelt vágási magasságra. Így könnyedén alkalmazkodhat a gyep kívánt hosszúságához.
  3. Kényelmes kezelhetőség: Az ergonomikus kapcsoló és a könnyen irányítható fogantyúk kényelmes használatot biztosítanak. A fűnyíró könnyű és könnyen manőverezhető, így könnyedén végigjárhatja a kertet.
  4. Fűgyűjtő funkció: A fűnyíróhoz tartozik egy 35 literes műanyag fűgyűjtő tartály, amely nagy kapacitással rendelkezik. A fűgyűjtő alsó terelő lemezzel van ellátva, ami segít az egyenletes fűgyűjtésben. A fűgyűjtő tartályban található telítettségjelző figyelmeztet, amikor üríteni kell.
  5. Tartósság: A fűnyíró erős, szénkefementes motorral rendelkezik, amely hosszú élettartammal és megbízható működéssel rendelkezik. Ez hosszú távú és megbízható teljesítményt eredményez.
Tömeg 40 kg
Gyártó

Al-ko