Al-ko 512 LI VS-W PREMIUM AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ ( 2 AKKUS)

Cikkszám: 123012

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

439.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Al-ko 512 LI VS-W PREMIUM AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ ( 2 AKKUS)

 

Nettó súly kg 30.3 KG

Fűgyűjtő térfogat liter 70 L

Alkalmas fűfelület m²-ben 1000 QM

Töltési idő 4.0Ah percben 90 MIN

Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban

Vágómélység min/max (mm) 30 – 80 MM

Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban

Vágásszélesség cm-ben 51 CM

 

Az AL-KO prémium verziójú “intelligens” modellje kényelmes vezérlést kínál az okos kezelőpanel segítségével. Az AL-KO 512 Li VS-W Premium fűnyírót Németországban fejlesztették ki és Ausztriában gyártják. Az olyan innovatív alkatrészeknek köszönhetően, mint a lítium-ion akkumulátor, az AL-KO 512 Li VS-W Premium hosszú távú partner a kertben.

A maxRun & Smart Cockpit különböző tevékenységeket jelenít meg, például akkumulátor töltöttségi állapotát, a kapcsolatot vagy a hibaüzeneteket. A sebesség a funkción keresztül is szabályozható, valamint az energiatakarékos üzemmód az Eco-Mode funkcióval aktiválható. Az intelligens gomb funkcióval a kék fény azt jelzi, hogy kapcsolat jött létre az AL-KO inTouch alkalmazással. Ez a gomb az akkumulátorok töltöttségi állapotának megfigyelésére is használható. A zöld szín jelzése teljesen fel van töltve. A piros azt jelzi, hogy az akkumulátort fel kell tölteni.

A 36 voltos lítium-ion akkumulátor 500-1000 m²-es pázsiton biztosítja a hatékony munkát. A Li-Ion celláknak köszönhetően ez az akkumulátor rendkívül tartós, és nincs önkisülése. Az akkumulátor 120 perc alatt töltődik. Kényelmes, 7 fokozatú, központi vágási magasság beállítás, amelyben a vágási magasság 30 és 80 mm között állítható. A nagy, 70 l fűgyűjtő, és az aerodinamikai ház alakjának köszönhetően hatékonyan gyűjt. Az ergonomikus tolókar és a golyóscsapágyas kerekek lehetővé teszik a gyep könnyed nyírását. Az 51 cm-es vágási szélesség és az energiatakarékos Vario kerékhajtás hatékony fűnyírást biztosít. Beleértve az oldalkidobó funkciót is.

Az akkumulátor az AL-KO 36 V termékcsalád minden eszközéhez alkalmas.

Tömeg 40 kg
Gyártó

Al-ko