Al-ko 46.2 LI SP COMFORT akkumlátoros fűnyíró (2 AKKUS)

Cikkszám: 123010

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

344.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO 46.2 LI SP COMFORT AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ (2 AKKUS)

Az akkumulátor az AL-KO 36 V termékcsalád minden eszközéhez alkalmas.

Az AL-KO 46.2 LI SP Comfort akkumulátoros fűnyíró előnyei:

 

  1. Robusztus és tartós kialakítás: Az AL-KO 46.2 LI SP Comfort fűnyíró acéllemezből készült robusztus házzal rendelkezik, ami hosszú élettartamot és megbízható működést biztosít.
  2. Biztonságos indítás: A foglalatkulcsnak köszönhetően biztonságosan indíthatja a fűnyírót, ami fontos szempont a felhasználó biztonsága szempontjából.
  3. Hatékony és tartós akkumulátor: Az 36 V-os lítium-ion akkumulátor hatékony működést biztosít a 400-800 m²-es gyepfelületeken. A lítium-ion cellák tartósak és nem önkisülők, így hosszú távon megbízhatóan működnek. Az akkumulátor töltési szintjét könnyedén ellenőrizheti az integrált LED-kijelzőn keresztül. Az akkumulátor 90 perc alatt töltődik
  4. Kényelmes vágási magasság beállítás: A központi vágási magasság beállítás 7 fokozatban állítható, így könnyen választható a kívánt vágási magasság a 30 és 80 mm közötti tartományban. Ez lehetővé teszi az igényekhez igazodó vágási eredmények elérését.
  5. Nagy fűgyűjtő kapacitás: A fűnyíróhoz tartozó 70 literes fűgyűjtő doboz elegendő helyet biztosít a vágott fű tárolásához. Az aerodinamikus ház alakja hatékonyan tölti meg a fűgyűjtőt, és csökkenti a gyakori ürítés szükségességét.
  6. Ergonomikus kialakítás: Az AL-KO 46.2 LI SP Comfort fűnyíró ergonomikus tolókarral és golyóscsapágyas kerekekkel rendelkezik, amelyek könnyű manőverezést és kényelmes használatot biztosítanak.
  7. Hatékony fűnyírás és energiatakarékosság: A 46 cm-es vágási szélesség és az energiatakarékos kerékhajtás kombinációja hatékony fűnyírást eredményez, miközben az akkumulátor üzemidejét optimalizálja.

Az AL-KO 46.2 LI SP Comfort akkumulátoros fűnyíró tartós és megbízható kialakítással rendelkezik, hatékony és kényelmes vágási beállításokkal, valamint nagy fűgyűjtő kapacitással. A könnyű kezelhetőség és az energiatakarékosság további előnyöket nyújt. Ha egy erős és megbízható fűnyírót keres, amely könnyedén kezelhető, akkor az AL-KO 46.2 LI SP Comfort lehet az ideális választás Önnek.

Nettó súly kg 30.3 KG

Fűgyűjtő térfogat liter 70 L

Alkalmas fűfelület m²-ben 800 QM

Vágómélység min/max (mm) 30 – 80 MM

Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban

Vágásszélesség cm-ben 46 CM

 

 

 

Tömeg 40 kg
Gyártó

Al-ko