249.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO 46.2 LI SP COMFORT AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ

Az AL-KO 46.2 LI SP Comfort akkumulátoros fűnyíró előnyei:

Az akkumulátor az AL-KO 36 V termékcsalád minden eszközéhez alkalmas.

  1. Robusztus kialakítás: Az AL-KO 46.2 LI SP Comfort fűnyíró acéllemezből készült robusztus házzal rendelkezik, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít.
  2. Biztonságos indítás: A foglalatkulcsnak köszönhetően biztonságosan indíthatja a fűnyírót, ami fontos szempont a felhasználó biztonsága szempontjából.
  3. Hatékony és tartós akkumulátor: Az 36 V-os lítium-ion akkumulátor hatékonyan működik a 400-800 m²-es gyepfelületeken. A Li-Ion cellák tartósak és nem önkisülők, így hosszú távon megbízhatóan működnek. Az integrált LED-kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti az akkumulátor töltöttségi szintjét.
  4. Kényelmes vágásmagasság beállítás: A központi vágásmagasság beállítás 7 fokozatban állítható 30 és 80 mm között. Ez lehetővé teszi a gyep vágási magasságának könnyű és pontos beállítását az igényeknek megfelelően.
  5. Nagy fűgyűjtő kapacitás: A 70 literes fűgyűjtő doboz elegendő helyet biztosít a vágott fű tárolásához. Az aerodinamikus ház alakja hatékonyan tölti meg a fűgyűjtőt, csökkentve a gyakori ürítés szükségességét.
  6. Ergonomikus kialakítás: Az AL-KO 46.2 LI SP Comfort fűnyíró ergonomikus tolókarral és golyóscsapágyas kerekekkel rendelkezik, amelyek könnyű manőverezést és kényelmes használatot biztosítanak.
  7. Hatékony fűnyírás és energiatakarékosság: A 46 cm-es vágási szélesség és az energiatakarékos kerékhajtás kombinációja hatékony fűnyírást eredményez. Ez lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést a kertben.

Az AL-KO 46.2 LI SP Comfort akkumulátoros fűnyíró tehát megbízható, hatékony és kényelmes megoldást kínál a gyepfelületek gondozására. A tartós kialakítás, a könnyű kezelhetőség és a praktikus funkciók, mint például a vágásmagasság beállítása és a nagy fűgyűjtő kapacitás, a felhasználói élményt javítják. Ha egy erős és megbízható fűnyírót keres, amely egyszerűen használható, akkor az AL-KO 46.2 LI SP Comfort az ideális választás Önnek.

Nettó súly kg 32.2 KG

Fűgyűjtő térfogat liter 70 L

Vágómélység min/max (mm) 30 – 80 MM

Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban

Vágásszélesség cm-ben 46 CM

 

Tömeg 40 kg
Gyártó

Al-ko