199.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO 42.2 LI COMFORT AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ

Az akkumulátor az AL-KO 36 V termékcsalád minden eszközéhez alkalmas.

Az AL-KO 42.2 LI Comfort akkumulátoros fűnyíró előnyei:

  1. Robusztus kialakítás: Az AL-KO 42.2 LI Comfort fűnyíró acéllemezből készült robosztus házzal rendelkezik, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít.
  2. Hatékony és megbízható működés: A 36 voltos lítium-ion akkumulátor hatékony munkát biztosít a 400-800 m²-es gyepfelületeken. A Li-Ion celláknak köszönhetően az akkumulátor rendkívül tartós, és nincs önkisülése. Az integrált LED-kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, így időben feltöltheti azt. Az akkumulátor 90 perc alatt töltődik fel.
  3. Kényelmes vágásmagasság beállítás: A központi vágásmagasság beállítás 7 fokozatban állítható 25 és 75 mm között. Ez lehetővé teszi a gyep vágási magasságának könnyű és pontos beállítását az igényeknek megfelelően.
  4. Nagy fűgyűjtő kapacitás: A fűnyíróhoz tartozó 65 literes fűgyűjtő doboz elegendő helyet biztosít a vágott fű tárolásához. Az aerodinamikus ház alakja hatékonyan tölti meg a fűgyűjtőt, csökkentve a gyakori ürítés szükségességét.
  5. Ergonomikus kialakítás: Az AL-KO 42.2 LI Comfort fűnyíró ergonomikus tolókarral és golyóscsapágyazott kerekekkel rendelkezik, amelyek könnyű manőverezést és kényelmes használatot biztosítanak.
  6. Akkumulátor kompatibilitás: Az akkumulátor kompatibilis az AL-KO 36 V termékcsalád minden eszközével. Ez lehetővé teszi, hogy ugyanazt az akkumulátort használja több kerti eszközhöz, így optimalizálhatja az akkumulátor kihasználtságát és csökkentheti a költségeket.

Az AL-KO 42.2 LI Comfort akkumulátoros fűnyíró tehát megbízható teljesítményt, kényelmes használatot és hatékony fűnyírást kínál. A tartós kialakítás és az innovatív jellemzők, mint például a töltöttségi szintjelző és a központi vágásmagasság beállítása, segítenek a könnyed és hatékony kerti munkavégzésben. Ha egy könnyű és megbízható fűnyírót keres, amely kényelmesen kezelhető, akkor az AL-KO 42.2 LI Comfort lehet az ideális választás Önnek.

Nettó súly kg 24.6 KG

Fűgyűjtő térfogat 65 L

Töltési idő 4.0Ah 90 MIN

Alkalmas fűfelület m²-ben 800 QM

Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban

Vágásszélesség cm-ben 42 CM

Tömeg 40 kg
Gyártó

Al-ko