Al-ko 46.2 LI SP-W COMFORT AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ (2 AKKUS)

Cikkszám: 123011

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

369.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO 46.2 LI SP-W COMFORT AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ (2 AKKUS)

Az AL-KO 46.2 LI SP-W Comfort akkumulátoros fűnyíró jellemzői és előnyei:

  1. Nagy kapacitású fűgyűjtő: A fűnyíróhoz tartozó fűgyűjtő doboz térfogata 70 liter, ami elegendő helyet biztosít a vágott fű tárolásához. Nagyobb fűfelületeken is hatékonyan lehet vele dolgozni.
  2. Alkalmasság nagyobb fűfelületekhez: Az AL-KO 46.2 LI SP-W Comfort alkalmas akár 800 négyzetméteres fűfelületek gondozására. Ez ideális választás lehet közepes méretű vagy nagyobb kertek tulajdonosainak.
  3. Könnyen beállítható vágási magasság: A fűnyíró központi vágásmagasság-beállítással rendelkezik, amelyet 7 különböző fokozatban lehet állítani 30 és 80 mm között. Így könnyedén alkalmazkodhat a gyep állapotához és az igényekhez.
  4. Intelligens funkció az inTOUCH alkalmazással: Az AL-KO 46.2 LI SP-W Comfort fűnyíró kapcsolódást kínál az AL-KO inTOUCH alkalmazással. Ez lehetővé teszi az akkumulátor töltöttségi állapotának ellenőrzését és más beállítások elvégzését a telefonról vagy a táblagépről.
  5. Az intelligens gomb funkcióval a kék fény azt jelzi, hogy kapcsolat jött létre az AL-KO inTouch alkalmazással. Ez a gomb az akkumulátorok töltöttségi állapotának megfigyelésére használható. A zöld szín jelzése, teljesen fel van töltve. A piros azt jelzi, hogy az akkumulátort fel kell tölteni.
  6. Tartós és hatékony akkumulátor: A fűnyíróhoz mellékelt 36 V-os lítium-ion akkumulátor hosszú élettartamú és hatékony működést biztosít. Az akkumulátor 90 perc alatt teljesen feltölthető, és alkalmas a 36 V termékcsalád más eszközeinek működtetésére is.
  7. Ergonomikus kialakítás: Az AL-KO 46.2 LI SP-W Comfort fűnyíró ergonomikus tolókarral és golyóscsapágyas kerekekkel rendelkezik, amelyek könnyű manőverezést és kényelmes használatot biztosítanak.
  8. Hatékony vágás és energiatakarékosság: A 46 cm-es vágási szélesség és az energiatakarékos kerékhajtás kombinációja hatékony fűnyírást eredményez. A gyepet könnyedén és hatékonyan lehet nyírni.

Az AL-KO 46.2 LI SP-W Comfort akkumulátoros fűnyíró tehát a magas kapacitású fűgyűjtővel, alkalmassággal nagyobb fűfelületekre, könnyen beállítható vágásmagassággal, intelligens funkcióval, tartós akkumulátorral és ergonomikus kialakítással rendelkezik. Ez egy hatékony és kényelmes eszköz a gondozott gyepfelületek számára.

Nettó súly kg 30.3 KG

Fűgyűjtő térfogat liter 70 L

Alkalmas fűfelület m²-ben 800 QM

Vágómélység min/max (mm) 30 – 80 MM

Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban

Vágásszélesség 46 CM

 

Az AL-KO “intelligens” modellje kapcsolatot kínál az AL-KO inTOUCH alkalmazással. Az AL-KO 46.2 Li SP-W Comfort fűnyírót Németországban fejlesztették ki és Ausztriában gyártják. Az olyan innovatív alkatrészeknek köszönhetően, mint a lítium-ion akkumulátor, az AL-KO 46.2 Li SP-W Comfort hosszú távú partner a kertben.

 

Tömeg 40 kg
Gyártó

Al-ko