Al-ko Easy 38.2 LI AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ akku + töltő

Cikkszám: 113842

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

139.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO EASY 38.2 LI AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ AKKU + TÖLTŐ

Az AL-KO EASY 38.2 LI AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ AKKU + TÖLTŐ számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt ez a termék jó választás a fűnyírásra.

  1. Hatékony vágás: A fűnyíró 38 cm-es vágási szélességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást a közepes méretű kertekben. A gyepfésűnek köszönhetően a szegélyeknél is hatékonyabban tudja levágni a füvet, így egyenletes és esztétikus eredményt érhet el.
  2. Erős és tartós akkumulátor: A fűnyíróhoz tartozik egy 36V-os (2x18V) akkumulátor, amely hosszú üzemidőt és megbízható teljesítményt biztosít. A 2x18V / 4Ah akkumulátor 144 Wh kapacitással rendelkezik, ami elegendő energiát biztosít a hosszabb fűnyírási munkákhoz is.
  3. Központi magasságállítás: A fűnyíró központi magasságállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű beállítást az igényelt vágási magasságra. Így könnyedén alkalmazkodhat a gyep kívánt hosszúságához.
  4. Kényelmes kezelhetőség: Az ergonomikus kapcsoló és a könnyen irányítható fogantyúk kényelmes használatot biztosítanak. A fűnyíró könnyű és könnyen manőverezhető, így könnyedén végigjárhatja a kertet.
  5. Nagy kapacitású fűgyűjtő: A fűnyíróhoz tartozik egy 45 literes PP műanyag fűgyűjtő tartály, amely nagy kapacitással rendelkezik. A fűgyűjtő alsó terelő lemezzel van ellátva, ami segít az egyenletes fűgyűjtésben. A fűgyűjtő tartályban található telítettségjelző figyelmeztet, amikor üríteni kell.
  6. Tartósság: A fűnyíró tartós PP házzal rendelkezik, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Emellett erős és hosszú élettartamú motorral van ellátva, amely megbízható működést biztosít hosszú távon is.

38 cm PP ház, 36V (2×18), 2x18V / 4Ah = 144Wh, központi magasság állítás, ergonomikus kapcsoló, 45L PP műanyag gyűjtő alsó terelő lemezzel, ergonomikus kapcsoló, gyepfésű – nagyobb hatékonyságú vágás a szegélyeknél is, fűgyűjtő telítettségjelző, műanya

Tömeg 40 kg
Gyártó

Al-ko