179.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO AKKUS FŰNYÍRÓ 42.9 LI SP+AKKU+TÖLTŐ

 

Az AL-KO 42.9 Li SP+ akkus fűnyíró kiváló választás több okból is.

  1. Akkumulátoros működés: Az AL-KO fűnyíró lítium-ion akkumulátorral működik, ami környezetbarát megoldást jelent. Nincs szükség benzinnel vagy olajjal való üzemanyagkeverésre, és nincs károsanyag-kibocsátás, amely a levegőt vagy a környezetet terhelné. Az akkumulátor az EnergyFlex család összes készülékéhez használható.
  2. Kényelmes használat: Az akkus fűnyíró könnyű és könnyen kezelhető. Nem kell húzogatnia a hosszabbító kábelt vagy a benzines motorral bajlódnia. Egyszerűen töltsön fel egy akkumulátort, és kezdje el a fűnyírást. A beépített LED kijelzőn keresztül egyszerűen leolvasható az akkumulátor töltési állapota. Az akkumulátor töltése kb. 1,5 óra.
  3. Alacsony zajszint: Az AL-KO fűnyíró halk működést biztosít, ami ideális, ha olyan területen lakik, ahol a zajkorlátozás fontos szempont. A mért hangteljesítmény szintje alacsony, ami kellemesebb munkakörülményeket eredményez.
  4. Tartós és erős kialakítás: A fűnyíró háza acéllemezből készült, ami rendkívül tartós és időtálló. Ez a modell tervezve van hosszú élettartamú használatra, így sokáig megbízhatóan szolgálja majd Önt.
  5. Könnyű kezelhetőség: A kerékhajtás segítségével az AL-KO fűnyíró könnyedén mozgatható, és kisebb erőkifejtéssel végezheti el a fűnyírást. A nagy kerekek megkönnyítik a terület egyenetlenségein való közlekedést, így könnyebbé válik a munka. Kényelmes központi magasságállítás , amelynél a vágásmagasság 30 és 75 mm között állítható be.
  6. Megfelelő méretű kertekhez: Ez a fűnyíró kisebb és közepes méretű kertekhez ajánlott, akár 400 négyzetméteres területekre. Ha Önnek ilyen méretű kertje van, ez az akkus fűnyíró kiváló választás lehet. A fűgyűjtő doboz űrtartalma 60 liter és az aerodinamikus házformának köszönhetően hatékonyan tölti azt meg.

akkumulátor típusa 40 V / 4 Ah / Li-ion
Doboz térfogata literben 60
A ház acéllemez
Kerékhajtás 1 sebességes
Kerekek O elöl / hátul 175/210 mm
legfeljebb négyzetméteres gyepekhez 400
A hangteljesítmény szintje mért dB (A) 90,4<b

Tömeg 33 kg
Gyártó

Al-ko