Al-ko Comfort 38.2 LI AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ akku + töltő

Cikkszám: 113843

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

169.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO COMFORT 38.2 LI AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ AKKU + TÖLTŐ

Az AL-KO COMFORT 38.2 LI AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ AKKU + TÖLTŐ számos előnnyel rendelkezik, amiért ez a termék jó választás a fűnyírásra. Itt vannak néhány főbb ok, amiért érdemes lehet ezt a fűnyírót választani:

  1. Hatékony vágás: A fűnyíró 38 cm-es vágási szélességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást közepes méretű kertekben. A gyepfésűnek köszönhetően a szegélyeknél is hatékonyabban tudja levágni a füvet, így egyenletes és esztétikus eredményt érhet el.
  2. Erős és tartós akkumulátor: A fűnyíróhoz tartozik egy 36V-os (2x18V) akkumulátor, amely hosszú üzemidőt és megbízható teljesítményt biztosít. A 2x18V / 4Ah akkumulátor 144 Wh kapacitással rendelkezik, ami elegendő energiát biztosít a hosszabb fűnyírási munkákhoz is.
  3. 3in1 funkció – mulcsozó: A fűnyíróhoz tartozik egy mulcsozó ék, amely lehetővé teszi a fű apróra vágását és visszajuttatását a gyepbe tápanyagként. Ez javítja a gyep egészségét és tápláltságát, és megszabadít a fűgyűjtővel járó ürítési feladattól.
  4. Központi magasságállítás: A fűnyíró központi magasságállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű beállítást az igényelt vágási magasságra. Így könnyedén alkalmazkodhat a gyep kívánt hosszúságához.
  5. Kényelmes kezelhetőség: Az ergonomikus dupla kapcsoló és a könnyen irányítható fogantyúk kényelmes használatot biztosítanak. A fűnyíró könnyű és könnyen manőverezhető, így könnyedén végigjárhatja a kertet.
  6. Nagy kapacitású fűgyűjtő: A fűnyíróhoz tartozik egy 45 literes műanyag fűgyűjtő tartály, amely nagy kapacitással rendelkezik. A fűgyűjtő alsó terelő lemezzel van ellátva, ami segít az egyenletes fűgyűjtésben.
Tömeg 40 kg
Gyártó

Al-ko