194.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO AKKUS FŰNYÍRÓ 42.9 LI +AKKU+TÖLTŐ

Az AL-KO 42.9 Li akkus fűnyíró előnyei:

  1. Hatékony akkumulátor: A fűnyíróhoz mellékelt 40 V-os lítium-ion akkumulátor hatékonyan működik és biztosítja a kívánt teljesítményt. Az akkumulátor kapacitása 4,0 Ah, amely elegendő lehet akár 400 m²-es gyepfelület vágásához.
  2. Töltési idő: Az akkumulátor töltése nagyon gyors, kb. 1,5 óra alatt teljesen feltölthető. Ez lehetővé teszi, hogy hamarosan újra használatba vehesse a fűnyírót.
  3. Töltésszint jelző: Az akkumulátoron elhelyezett töltésszint jelző lehetővé teszi, hogy könnyedén ellenőrizhesse az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét. Így mindig tudni fogja, hogy mikor szükséges újratölteni az akkumulátort.
  4. Kényelmes használat: A fűnyíró központi vágási magasságállítással rendelkezik, így könnyedén választhatja ki a kívánt vágási magasságot a 30 és 75 mm közötti tartományban. Ez lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a különböző gyepfelületek igényeihez.
  5. Nagy fűgyűjtő doboz: A fűnyíróhoz tartozó fűgyűjtő doboz űrtartalma 60 liter, ami elegendő helyet biztosít a vágott fű tárolásához. A doboz telítettség jelzővel van ellátva, így könnyedén meg tudja állapítani, mikor kell kiüríteni.
  6. Ergonomikus kialakítás: Az AL-KO fűnyíró ergonomikus tolókarral és golyóscsapágyas kerekekkel rendelkezik. Ez a kialakítás kényelmes használatot és könnyű manőverezést tesz lehetővé a kertben.
  7. Kompatibilitás az EnergyFlex rendszerrel: Az akkumulátor az EnergyFlex termékcsalád összes készülékéhez használható. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor más AL-KO kerti eszközökkel is kompatibilis, így egyetlen akkumulátorral több eszközt is működtethet.
  8. Az AL-KO kompakt modellje az acéllemezből készült házával győz meg minket.

Az AL-KO 42.9 Li akkus fűnyíró tehát olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek egyszerű használatot, hatékony vágást és kényelmes munkakörülményeket biztosítanak. Ha szeretne egy megbízható, környezetbarát és sokoldalú fűnyírót, amely könnyen kezelhető, akkor érdemes lehet ezt a modellt választania.

Akku / Töltési idő 40 V max / 4,0 Ah Li-Ion / kb. 1,5óra
Szállított tartozék Akku 4Ah (Art. 113280), Töltő (Art. 113281)
Vágószélesség 42 cm
Max. gyepfelület 400 m2
Vágási magasság állítása Központi, 7-okozat (30-75 mm)
Kerekek e/h

Tömeg 28,51 kg
Gyártó

Al-ko