logo kertcoop kertigép áruház

Al-ko 46.0 LI SP MOWEO AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ (Várható beérk. 2022.07.25.)

Cikkszám: 119934

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

199.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

AL-KO 46.0 LI SP MOWEO AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ

Az AL-KO 46.0 LI SP Moweo akkumulátoros fűnyíró előnyei:

  1. Robusztus kialakítás: Az AL-KO 46.0 LI SP Moweo fűnyíró acéllemezből készült robosztus házzal rendelkezik, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít.
  2. Hatékony és megbízható működés: A 900 W-os motor és a 2900 fordulat/perc sebesség lehetővé teszi hatékony fűnyírást és megbízható teljesítményt. A 46 cm-es vágási szélesség pedig gyors és hatékony munkavégzést biztosít.
  3. Nagy fűgyűjtő kapacitás: A fűnyíróhoz tartozó 70 literes fűgyűjtő doboz elegendő helyet biztosít a vágott fű tárolásához. Az aerodinamikus ház alakja hatékonyan tölti meg a fűgyűjtőt, csökkentve a gyakori ürítés szükségességét.
  4. Kényelmes vágásmagasság beállítás: A központi vágásmagasság beállítás 7 fokozatban állítható 30 és 75 mm között. Ez lehetővé teszi a gyep vágási magasságának könnyű és pontos beállítását az igényeknek megfelelően.
  5. Biztonságos indítás: A biztonsági kulcs (“Safety Key”) segítségével biztonságosan indíthatja a fűnyírót, ami fontos szempont a felhasználó biztonsága szempontjából.
  6. Ergonomikus kialakítás: Az AL-KO 46.0 LI SP Moweo fűnyíró ergonomikus kapcsolóval, tolókarral és golyóscsapágyazott kerekekkel rendelkezik, amelyek könnyű manőverezést és kényelmes használatot biztosítanak.
  7. Univerzális pótakku: Az akkumulátor kompatibilis az AL-KO 36 V termékcsalád más eszközeivel is, így egy akkumulátor több eszközhöz is használható.

Az AL-KO 46.0 LI SP Moweo akkumulátoros fűnyíró tehát megbízható teljesítményt, nagy fűgyűjtő kapacitást és kényelmes használatot kínál. A robosztus kialakítás és az innovatív jellemzők, mint például a töltöttségi szintjelző és a biztonsági kulcs, a felhasználói élményt és a kertgondozás hatékonyságát javítják. Ha egy erős és megbízható fűnyírót keres, amely kényelmesen kezelhető, akkor az AL-KO 46.0 LI SP Moweo az ideális választás Önnek.

900 W/2900 ford/perc

vágási szélesség: 46 cm,

fűgyűjtő doboz:70 l,

500 m2,

központi magasságállítás,

ergonómikus kapcsoló,

duplán golyóscsapágyazott kerekek,

biztonsági kulcs “Safety Key”,

önjáró, Made in Austria,

univerzális pótakku 42 V; 4,0 AH: 113280

 

Tömeg 33 kg
Gyártó

Al-ko

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL