229.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO AKKUS FŰNYÍRÓ 46.9 LI SP +AKKU+TÖLTŐ

Az AL-KO AKKUS FŰNYÍRÓ 46.9 LI SP +AKKU+TÖLTŐ számos előnnyel rendelkezik, amiért ez a termék jó választás  a fűnyírásra.

  1. Erős akkumulátor: A fűnyíróhoz tartozó 40 V / 4 Ah / Li-ion akkumulátor erős teljesítményt biztosít, ami lehetővé teszi a hatékony és megbízható fűnyírást. Ez az akkumulátor elegendő energiát biztosít a kisebb és közepes méretű kertek fűnyírásához.
  2. Nagy kapacitású fűgyűjtő: A fűnyíróhoz tartozik egy 60 literes fűgyűjtő tartály, amely nagy kapacitással rendelkezik. Ez lehetővé teszi a hosszabb fűnyírási munkák elvégzését anélkül, hogy gyakran ki kellene üríteni a tartályt.
  3. 2 in 1 funkció: A fűnyíró 2 in 1 funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi a fűgyűjtést és a hátsó kidobást is. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy a személyes preferenciák és az adott körülmények szerint válassza ki a megfelelő fűnyírási módot.
  4. Tartós kivitel: A fűnyíró kaszaháza acéllemezből készül, ami erős és tartós anyag. Ez hosszú élettartamot és megbízható működést biztosít a fűnyíró számára.
  5. Könnyű kezelhetőség: A fűnyíró 1 sebességes kerékhajtással rendelkezik, ami segíti a könnyű és hatékony mozgást a kertben. Az O alakú kerekek pedig stabil és sima gurulást biztosítanak.
  6. Golyóscsapágyazott kerekek: A golyóscsapágyazott kerekek sima és könnyű gördülést eredményeznek a különböző területeken. Ez javítja a fűnyíró manőverezhetőségét és kezelhetőségét.

Akkumulátor típusa 40 V / 4 Ah / Li-ion
Gyűjtő térfogata literben 60
Funkciók 2 in 1
Funkciók Fűgyűjtés, Hátsó kidobás
Kasza ház anyaga acéllemez
Kerékhajtás 1 sebességes
Kerekek O elöl / hátul 200/280 mm
Golyóscsapágyazott k

Tömeg 33 kg
Gyártó

Al-ko