Al-ko Akkumulátoros fűnyíró 34.8 Li Easy Flex + akku + dupla töltő ÚJ

Cikkszám: 113540

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

89.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ 34.8 LI EASY FLEX + AKKU + DUPLA TÖLTŐ ÚJ

Az AL-KO EASY 34.8 Li akkumulátoros fűnyíró előnyei:

  1. Könnyű és kompakt: A fűnyíró könnyű műanyag házzal rendelkezik, ami megkönnyíti a mozgatást és a manőverezést. A kompakt méret és a 34 cm-es vágószélesség ideálisak kisebb kertek számára.
  2. Hatékony akkumulátor: Az 20 V-os lítium-ion akkumulátor hatékonyan működik és elegendő teljesítményt biztosít akár 200 m²-es gyepfelületen. Az akkumulátor töltése kb. 1,5 óra alatt elvégezhető.
  3. Állítható vágásmagasság: A fűnyíró kézi fogantyúval rendelkezik, amellyel könnyen állítható a vágásmagasság 25-75 mm között 6 különböző fokozatban. Ez lehetővé teszi a gyep igényeinek megfelelő vágási magasság kiválasztását.
  4. Fűgyűjtő doboz: A fűnyíróhoz tartozó fűgyűjtő doboz űrtartalma 45 liter, amely elegendő helyet biztosít a vágott fű gyűjtéséhez. A doboz telítettség jelzővel van ellátva, így könnyen megállapíthatja, mikor kell kiüríteni.
  5. Könnyű szállítás és tárolás: A fűnyíró könnyen szállítható és tárolható. A hordozó fogantyú megkönnyíti a szállítást, míg az ergonomikus tolókar habgumis fogantyúval rendelkezik, és összecsukható, hogy helytakarékosan lehessen tárolni.

Az AL-KO EASY 34.8 Li akkumulátoros fűnyíró tehát egy könnyű, kompakt és megbízható eszköz a kisebb kertek gondozásához. A hatékony akkumulátor, a könnyű kezelhetőség és a praktikus funkciók, mint például a vágásmagasság állítása és a fűgyűjtő doboz, segítenek kényelmes és hatékony fűnyírást elérni. Ha egy könnyű, mégis megbízható fűnyírót keres, amely egyszerűen használható és tárolható, akkor az AL-KO EASY 34.8 Li lehet az ideális választás Önnek.

Vágószélesség 34 cm
Állítható magasság Van
Vágásmagasság 25 – 75mm
Fűgyűjtő Van
Súly 12 kg
20V / 2,5 Ah Li-Ion
Könnyű, műanyag ház a nagy mozgékonyság érdekében
Helytakarékos tárolás
Hordozó fogantyú a könnyű szállítás

Tömeg 14,324 kg
Gyártó

Al-ko