Óriási robotfűnyíró akció! 20% kedvezmény!

robotfűnyíró

Leáraztuk a raktáron lévő Wiper robotfűnyírókat! A készleten lévő Wiper robotok 2022. szeptember 09-től, szeptember 30-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg, A kedvezmény egyéb kedvezménnyel nem vonható össze, az akciós gépekre kupon nem használható fel. Az akció a készlet erejéig, vagy legkésőbb 2022 november 30. 23:59-ig leadott rendelésekre érvényes.

Egy kis ajánló: Blitz XH4 robotfűnyíró

Csomagold ki, kapcsold be, a BLITZ4X4 robot készen áll a fűnyírásra. Pontos, fáradhatatlan, csendes, gazdaságos. A mulcsozó kaszálás természetes műtrágyájának köszönhetően a gyönyörű és egészségesebb gyep előnyeit élvezheted! Mindez telepítés nélkül? Igen!

A szabadalmaztatott és specifikus gyepérzékelőknek köszönhetően felismeri a terepet és csak a pázsiton működik. A 9 cm -es vagy annál nagyobb akadályokat is észleli, például sövényt vagy falakat, amelyek határként szolgálnak, ilyenkor irányváltással folytatja a fűnyírást. Négykerék-meghajtásának és megerősített lökhárítóinak köszönhetően minden kerthez alkalmazkodik. A My Robot Wiper alkalmazás lehetővé teszi a robot kezelését és programozását, így drága vezetékes telepítés helyett, mindössze egy alkalmazás kell a telefonodra és máris működik a gép! Jól hangzik, nem? Az alkalmazást itt tudod letölteni!

Ez a robotfűnyíró ideális a kis kertekhez. Könnyedén hordozható, nem igényel telepítést, nincs szükség határoló vezetékre. Fejlett érzékelőinek köszönhetően felismeri a talajt, csak ott nyírja a füvet, ahol szükséges. Mivel a robotfűnyíróknál szokásos határoló vezetékre nincs szükség, ezért több kertben is használható. Csak meg kell fogni, kitenni a fűbe és már dolgozik is.
Mivel ehhez a robotfűnyíróhoz nem tartozik dokkoló állomás, ezért a töltőjével minden használat után fel kell tölteni.

Wiper robotfűnyíró

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft