07.05. Kuponakció csak ma? Igen!

Igen, igen, igen! Itt a spontán akciónk! A mai napon mindenki beválthatja az 5%-os kupont, amelyet kifejezetten erre a napra készítettünk nektek!

KERTCOOP0705 – add meg a kódot a rendelésnél és spórolj 5%-ot a megvásárolt termékek árából! A kupon csak 2023.07.05 23:59 -ig használható fel, ezt követően nem tudod beváltani.

Kupon felhasználási szabályok

Egy kupont, egy felhasználó csak egyszer tud beváltani.

A kupon akciós termékekre nem váltható be!

A kupon csak a termékek árából ad kedvezményt, a szállítási költség nem kedvezményes.

És mire érdemes felhasználni a kupont? Mindenre! Tégy a kosaradba bármit amire szükséged van a kertedben, add meg a kódot és a nem akciós termékek árából levonjuk a kedvezményt! Ma érdemes vásárolni többet, ne halaszd holnapra, mert a kupon csak éjfélig érvényes!

Fűkasza, damil, traktor, kiegészítők, sövényvágók és minden más, csak ma 5% kedvezménnyel! Hajrá, irány válogatni!

Válassz kategóriát és indulhat a napi spórolás:

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft