24.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Scheppach 20 V 4 Ah Li-Ion akkumulátor számos előnyt kínál, amelyeket érdemes figyelembe venni a választás során. Az alábbiakban bemutatok néhány okot, amiért érdemes ezt az akkumulátort választani:

  1. Nagy kapacitás: A 4 Ah kapacitás lehetővé teszi hosszabb munkaidőt egyetlen töltéssel. Nagyobb kapacitású akkumulátorokkal kevesebbszer kell feltöltenie őket, ami kényelmesebb és hatékonyabb munkavégzést eredményez.
  2. Erőteljes teljesítmény: A 20 V feszültség a magasabb teljesítményt és hatékonyságot jelenti, ami fontos lehet olyan gépek esetében, amelyek nagyobb erőt igényelnek, például fűnyírók vagy fúrógépek.
  3. Univerzális használat: A Scheppach akkumulátorok sokféle eszközhöz használhatók, így egyetlen akkumulátorral több különböző gépet működtethet. Ez megtakarítást és kényelmet jelenthet.
  4. Kompatibilitás: Ha már van Scheppach eszköze, amihez hasonló akkumulátort használ, akkor ez az akkumulátor kompatibilis lehet a meglévő eszközeivel.
  5. Tartósság és minőség: A Scheppach egy ismert márka, és az általuk gyártott akkumulátorok általában magas minőségűek és tartósak. Ez hosszú távú megbízhatóságot jelenthet.
  6. Töltési Idő: Nagyobb kapacitású akkumulátorok általában hosszabb töltési időt igényelnek, de ezért cserébe hosszabb üzemidőt kap. Fontolja meg, hogy milyen gyakran tervezi tölteni az akkumulátort és hogy ez illeszkedik-e munkaidőhöz.
  7. További funkciók: Néhány akkumulátor model lehetőséget kínál a töltöttség kijelzésére vagy egyéb kényelmi funkciókra, amelyek segíthetnek az akkumulátor állapotának nyomon követésében.
  8. Környezetvédelem: A Li-Ion akkumulátorok általában környezetbarátabbak az egyszer használatos elemekhez képest, mivel újratölthetők és hosszabb élettartamúak.
Tömeg 0,65 kg
Gyártó

Scheppach