47.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 1000R fordulatszámmérő benzinmotorkhoz

kétütemű motoroknál msx 1 hengerhez alkalmas
négyütemű motoroknál max 2 hengerhez alkalmas

A fordulatszámmérő fontos eszköz a benzinmotorokban, mivel lehetővé teszi a motor teljesítményének és terhelésének ellenőrzését, a váltás és gyorsulás optimalizálását, a motor állapotának diagnosztizálását, a teljesítmény optimalizálását és a motor védelmét. A fordulatszámmérő segítséget nyújt a hatékony és biztonságos vezetéshez.

Például: a fordulatszámmérő lehetővé teszi a motorfordulatszám valós idejű megfigyelését. Ez segít az autósoknak abban, hogy nyomon kövessék a motorteljesítményt és a terhelést. Például magas fordulatszám jelentheti a motor fokozott terhelését, ami arra utalhat, hogy az autó nehezebben megy vagy valamilyen probléma van a motorral.

A fordulatszámmérő segítséget nyújt a váltási pontok és az optimális gyorsulás meghatározásában. Az autóvezetők az optimális fordulatszám tartományban tudnak váltani, ami hatékonyabb üzemanyag-felhasználást és simább vezetési élményt eredményez.

Az eltérő fordulatszámok és a nem szokványos működés jelei a motorban rejlő problémákra utalhatnak. Ha a fordulatszámmérő különös viselkedést mutat, például ingadozást vagy különösen magas vagy alacsony fordulatszámot, az arra utalhat, hogy gondok vannak a motorral, például problémák az üzemanyagellátásban vagy a gyújtásban.

Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL