5.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

P Fűnyírókés Universal 20’/50 cm JET50

Használható: McCulloch M51-125M, Partner 51cm-es fűnyírók, Husqvarna J50-es fűnyírók, Jonsered 2150, Flymo 350-esek.

A fűnyírókés karbantartása rendkívül fontos a hatékony és biztonságos fűnyíráshoz. A rendszeresen karbantartott fűnyírókés élesebb és hatékonyabb vágást eredményez. Az éles kés segít gyorsabban és egyenletesebben levágni a füvet, csökkentve ezzel a fűnyírás időtartamát.

Az éles fűnyírókés tiszta vágást hoz létre, amely minimalizálja a fűszálak szakadását. Ennek eredményeként a fű egyenletesebb és egészségesebb kinézetű lesz, mivel a vágás megfelelően történik. A megfelelően karbantartott kés kevesebb erőfeszítést igényel a motor számára, hogy levágja a füvet. Ez csökkenti a motor terhelését, ami hosszabb élettartamot eredményezhet.

Az elszabott vagy tompa kés nemcsak nem hatékony, hanem veszélyes is lehet. Az éles pengék megakadályozzák, hogy a fűnyíró beakadjon vagy fennakadjon a fűben, ezáltal minimalizálva a visszapattanás vagy a gép felborulásának kockázatát.

A fűnyírókés rendszeres karbantartása segít megőrizni a pengék élettartamát. A tisztítás, élezés és olajozás segít csökkenteni a kopást és a rozsdásodást, hosszabb távon meghosszabbítva a kés élettartamát.

Tömeg 2 kg
Gyártó

Egyéb