9.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Scheppach BFC2-20Li 20 V akkumulátor töltő 1,65 A árammal számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes figyelembe venni a választás során. Az alábbiakban bemutatok néhány okot, amiért érdemes ezt a töltőt választani:

  1. Alacsonyabb töltési áram: A 1,65 A áram a lassabb töltést jelenti. Ez lehetőséget nyújthat arra, hogy az akkumulátorokat lassabban és kíméletesebben töltsék fel, ami hosszabb élettartamot eredményezhet.
  2. Akkumulátor élettartama: Az alacsonyabb töltési áram hasznos az akkumulátorok hosszabb élettartamának fenntartásához. A lassabb töltési folyamat kevésbé terheli az akkumulátorokat, ami hosszú távon meghosszabbíthatja azok élettartamát.
  3. Kíméletes töltés: Ha a gyors töltés nem lényeges, és inkább fontos az akkumulátorok óvása és hosszú élettartamának fenntartása, akkor az alacsonyabb töltési áramú töltő megfelelő választás.
  4. Kisebb feszültségterhelés: Az alacsonyabb töltési áram és feszültségterhelés csökkentheti az akkumulátorok hőmérsékletét és károsodásának kockázatát.
  5. Elsődleges vagy kevésbé intenzív használat: Ha ritkábban vagy kevésbé intenzív felhasználással használja az akkumulátorokat, az alacsonyabb töltési áram lehetővé teszi a biztonságos és hatékony töltést.
  6. Ár: Az alacsonyabb töltési árammal működő töltők általában alacsonyabb áron érhetők el, így ezek választása pénzügyileg is kedvező lehet.
Tömeg 0,6 kg
Gyártó

Scheppach

Scheppach BFC2-20Li – 20 V akku töltő 1,65 A
9.990 Ft