270 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

GARDENA LAPOSTÖMÍTÉS (3 DB) KÉSZLET EREJÉIG

A Gardena lapostömítés készlet tartalmaz 3 darab lapostömítést, amelyek hasznosak lehetnek különböző kerti csapok és szerelvények tömítéséhez. Ezek a lapostömítések segítenek megakadályozni a vízszivárgást és szivárgást a csatlakozási pontokon.

A Gardena lapostömítés készlet néhány előnye:

  1. Megfelelő illeszkedés: A lapostömítések a csapok és szerelvények specifikus méreteihez vannak tervezve. Ez biztosítja az optimális illeszkedést és tömítést a csatlakozási pontokon, így minimalizálva a vízszivárgást és a szivárgást.
  2. Vízállóság: A lapostömítések vízálló anyagból készülnek, amely ellenáll a víznek és a nedvességnek. Ez biztosítja, hogy a csatlakozási pontokon ne jelentkezzenek vízszivárgások, és megfelelő víznyomás maradjon fenn.
  3. Tartósság: A Gardena lapostömítések tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek. Jól viselik az időjárási viszontagságokat és a rendszeres használatot anélkül, hogy elveszítenék tömítőképességüket. Ezáltal hosszú távon biztonságos és megbízható védelmet nyújtanak a szivárgások ellen.
  4. Egyszerű használat: A lapostömítések könnyen használhatók. Egyszerűen helyezze el őket a megfelelő helyre a csatlakozási ponton, és rögzítse a csavarokkal vagy más módszerrel. A lapostömítések lapos kialakítása lehetővé teszi könnyű illesztésüket és használatukat.

A Gardena lapostömítés készlet hasznos lehet a kerti csapok és szerelvények karbantartásához és javításához. Biztosítja a szükséges tömítéseket, amelyekre szüksége lehet a szivárgásmentes működéshez. Ha észlel vízszivárgást vagy szivárgást a csatlakozási pontokon, a lapostömítések cseréje segíthet megszüntetni ezeket a problémákat és visszaállítani a megfelelő tömítést.

Tömeg 0,014 kg
Gyártó

Gardena