9.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Scheppach BCA2240Li akku gyorstöltő sok előnnyel rendelkezik, amelyek alapján érdemes ezt a töltőt választania.  Az alábbiakban bemutatok néhány okot, amiért érdemes ezt a gyors töltőt választani:

  1. Kompatibilitás: A Scheppach BCA2240Li töltő minden 40 V-os Scheppach Li-Ion akkumulátorral kompatibilis. Ez egyszerűsíti az akkumulátorok kezelését és a kompatibilitás ellenőrzését.
  2. Gyors töltés: A gyorstöltő lehetővé teszi, hogy az akkumulátorokat rövidebb idő alatt teljesen feltölthesse. Ez különösen akkor hasznos, ha sürgős munkára van szüksége, vagy ha rövid idő alatt szeretné újra használni az eszközöket.
  3. Intelligens töltési technológia: A töltő intelligens technológiával rendelkezik, amely figyeli az egyes cellák állapotát, hőmérsékletét és feszültségét. Ez lehetővé teszi, hogy az akkumulátorokat optimális módon tölthesse fel, minimalizálva a túltöltés és az akkumulátor károsodásának kockázatát.
  4. Hosszabb akkumulátor élettartam: Az intelligens töltési technológia és az akkumulátorállapot figyelése segít megőrizni az akkumulátorok hosszabb élettartamát és teljesítményét.
  5. Biztonság: Az intelligens töltési technológia és a hőmérséklet- és feszültségfigyelés növelheti a töltési folyamat biztonságát és csökkentheti a problémák kockázatát.
  6. Kényelem: A gyorstöltőval könnyedén és hatékonyan töltheti fel az akkumulátorokat, ami időt és energiát takaríthat meg.
  7. Kompakt méret: A kompakt méret lehetővé teszi a töltő könnyű hordozhatóságát és tárolását.
Tömeg 0,7 kg
Gyártó

Scheppach