15.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az RIWALL RRM 800 és 1000 robotfűnyíró ház egy olyan kiegészítő, amely védi a robotfűnyírót és a töltőállomást a káros napsugárzástól és az esőtől. Ez a ház különösen hasznos  olyan időjárási körülmények között, amikor a robotfűnyírót és a töltőállomást kívüli elemek érhetik, mint például a nap vagy az eső.

  1. Napsugárzás védelem: Az erős napsugárzás károsíthatja a robotfűnyíró elektronikáját és a műanyag alkatrészeket. A ház megvédi a gépet a túlzott hőtől és UV-sugaraktól.
  2. Esővédelem: Az eső a gépek elektromos részeire káros hatást gyakorolhat, és akár rövidzárlatot is okozhat. A ház megakadályozza, hogy az eső közvetlenül érje a fűnyírót és a töltőállomást.
  3. Hosszabb élettartam: Az ilyen típusú védelem hosszabb élettartamot biztosíthat a robotfűnyíró számára, mivel megakadályozza a káros hatásokat és időjárási tényezőket.
  4. Tisztaság: A ház segít megőrizni a robotfűnyíró tisztaságát, mivel megakadályozza, hogy a fűnyírás során a fű és a föld szennyeződéseket a gép alkatrészeire kerüljön.

Az ilyen típusú házak általában specifikusan tervezve vannak a robot fűnyírókhoz, és könnyen telepíthetők.

RRM 800 / RRM 1000 robotfűnyíró számára szolgáló ház védi a fűnyírót és a töltőállomást a káros napsugárzástól és az esőtől.

Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Riwall