89.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO traktor szórokocsi, amely 56 literes kapacitással rendelkezik és praktikus adagolókkal, számos előnnyel:

  1. Sokoldalú felhasználás: Az AL-KO traktor szórokocsi sokoldalúan használható a műtrágya, magvak, mész vagy más anyagok szórására. Ez lehetővé teszi a kerti vagy mezőgazdasági területek hatékony táplálását és kezelését.
  2. Könnyű csatlakoztatás az AL-KO traktorhoz: A szórokocsi kifejezetten az AL-KO traktorokhoz lett tervezve, így könnyen csatlakoztatható és integrálható ezekkel a traktorokkal. Ez biztosítja a stabil rögzítést és a megfelelő működést.
  3. Nyáron és télen használható: Az AL-KO traktor szórokocsi használható mind a nyári, mind a téli időszakban. Nyáron lehetőséget nyújt a tápanyagok, magvak vagy más anyagok hatékony elosztására a növények számára. Télen pedig a hóval vagy sóval történő szórásra használható a csúszásmentesítés és a biztonságosabb közlekedés érdekében.
  4. Nagy kapacitás és szélesség: A 56 literes kapacitás lehetővé teszi a nagyobb területek hatékony szórási folyamatát anélkül, hogy gyakran újratöltené a szórokocsit. A 2-5 méteres szórási szélesség pedig gyorsabb és egyenletesebb elosztást tesz lehetővé.
  5. Praktikus adagolók: A praktikus adagolók segítenek a pontos anyagelosztásban, így kisebb veszteséggel és jobb eredménnyel dolgozhat. A megfelelő adagolás lehetővé teszi a szükséges mennyiségű anyag pontos és egyenletes elosztását.

Praktikus szórógép AL-KO traktorokhoz.
Sokoldalú műtrágya, magvak, mész szórására.
Csak a 119831 tengelykapcsolóhoz kapcsolódik
Nyáron és télen egyaránt használható
Nagy kapacitás 56 L és szórási szélesség 2-5 m
Praktikus adagolók

Tömeg 15 kg
Gyártó

Al-ko