22.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Craftsman hólánc, amely fűnyíró traktorhoz készült és 18×9.50-8 méretű, számos előnnyel:

  1. Kiváló tapadás hóban: A hóláncok kialakítása és mintázata kiváló tapadást biztosít a hóban. Ez segít a fűnyíró traktornak jobban megtartani a tapadást és mozgást az elszántabb vagy jeges hóviszonyok között. A hóláncok lehetővé teszik a simább és hatékonyabb hóeltávolítást.
  2. Biztonságosabb munkavégzés: A hóláncok használata növelheti a biztonságot a fűnyíró traktorral végzett hóeltávolítás során. A kiváló tapadás és a jobb irányíthatóság segít elkerülni a csúszást és a baleseteket, különösen meredekebb lejtőkön vagy keményebb hóviszonyok között.
  3. Tartósság és minőség: A Craftsman által gyártott hóláncok tartós anyagokból. Erős acélból készülnek, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. Ezáltal hosszú távon használhatja és megbízhatóan számíthat a hóláncokra.
  4. Kompatibilitás a Craftsman fűnyíró traktorokkal: A Craftsman hóláncok specifikusan a Craftsman fűnyíró traktorokhoz lettek tervezve, így optimálisan illeszkednek és könnyen felszerelhetők ezekhez a traktorokhoz. Ez biztosítja a stabil rögzítést és a megfelelő működést.
Tömeg 3 kg
Gyártó

Craftsman