Riwall RAPH 5240 – AKKUS MAGASSÁGI SŐVÉNYVÁGÓ 40V-akku és töltő nélkül

Cikkszám: AH41B1701042B

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

46.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Riwall RAPH 5240 akkus magassági sövényvágó egy minőségi és nagy teljesítményű eszköz, amely a magasabb sövények és ágak gondozására szolgál. Itt van néhány ok, hogy miért vonzó választás:

  1. Akkumulátoros működés: Az eszköz akkumulátoros rendszerrel működik, így nincs szükség elektromos hálózatra vagy hosszabbítókábelre. Ez nagyobb mobilitást és szabadságot biztosít a munkavégzés során, különösen akkor, ha magasabb helyeken dolgozik. Továbbá, az akkumulátoros működésnek köszönhetően nincs szükség olajra, üzemanyagra vagy gyújtógyertyára, így zéró károsanyag-kibocsátással és zéró szervizanyaggal jár.
  2. Magas teljesítmény: A Riwall RAPH 5240 akkus magassági sövényvágó rendelkezik egy minőségi nagy teljesítményű PowerBrush elektromotorral. Ez a motor megbízható és hatékony működést biztosít, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors sövényvágást magasabb helyeken is. Magas fordulatszáma és erős vágóteljesítménye miatt ideális eszköz lehet a magasabb sövények és ágak gondozásához.
  3. Kényelmes használat: Az olló könnyű indítással és halk működéssel rendelkezik. Ez a kényelmet és a halkabb működést teszi lehetővé, ami különösen fontos lehet, ha zajérzékeny környezetben vagy közel a lakóterületekhez dolgozik. A könnyű kezelhetőség és a kényelmes fogantyúk további előnyöket jelentenek a hosszabb ideig tartó munkához.
  4. Minőség és megbízhatóság: A Riwall híres a minőségi kerti eszközeiről. Az RAPH 5240 akkus magassági sövényvágó is megbízható működést és tartós kialakítást kínál, így hosszú távon használható és kielégíti a kerti munkákhoz szükséges igényeket.

 

  • PowerBrush elektromotor, nagy teljesítményű, minőségi,
  • könnyű indítás,
  • halk működés,
  • zéró károsanyag kibocsátás,
  • zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag,)
Tömeg 3,41 kg
Gyártó

Riwall