157.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Hecht 9260 Benzinmotoros Magassági Ágvágó kiváló választás számos okból:

1. Motor Teljesítmény: A 26 cm3-es, 2 ütemű benzinmotor erős teljesítményt nyújt, ami lehetővé teszi a hatékony ágvágást, még vastagabb ágak esetén is.

2. Magasság és Hossz: A 2,96-4,27 méteres nyélhossz lehetővé teszi a magasabb fák ágainak elérését anélkül, hogy emelkedni vagy létrát használni kellene. Ez növeli a biztonságot és kényelmet a munkavégzés során.

3. Fűrész Mérete: A 35 cm hosszú fűrész lehetővé teszi az ágak gyors és hatékony vágását, lehetővé téve a pontos munkavégzést.

4. Sokoldalúság: A magassági ágvágó alkalmas különböző típusú fák vágására, legyenek azok vastagok vagy vékonyak. Ez egy sokoldalú eszköz, amely alkalmazkodik az eltérő kerti igényekhez.

5. Mobilitás: A benzinmotoros kialakításnak köszönhetően nincs szükség vezetékekre vagy elektromos csatlakozásra. Ez a mobilizálhatóságot és a szabad mozgást biztosítja a kertben vagy bármely más területen.

6. Márka Hírneve: Az Hecht olyan márka, amely ismert a minőségéről és megbízhatóságáról a kerti gépek területén. A jó hírneve alapján várható, hogy ez a termék is megbízható és tartós lesz.

 

Gép adatai:
Motor: Benzin, 26 cm3 (2 ütemű)
Teljesítmény: 1 LE
Fűrész hossza: 35 cm
Nyél hossz:2,96-4,27 m
Súly: 9,1 kg

Tömeg 15 kg
Gyártó

Hecht