94.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

 

Az Hecht 9275 Profi Benzines Sövényvágó kiváló választás

1. Motor Teljesítmény: 1 Le-es motorja elég erős ahhoz, hogy hatékonyan vágja a sövényeket, még a vastagabb ágakat is könnyedén el tudja vágni.

2. Vágáshossz és Vastagság: 590 mm-es vágáshossza és 28 mm-es vágásvastagsága lehetővé teszi, hogy nagyobb területeket fedjen le és vastagabb ágakat vágjon.

3. Professzionális Kivitel: A “Profi” jelzés azt sugallja, hogy ez a sövényvágó professzionális felhasználásra készült, tehát megbízható és tartós kialakítással rendelkezik.

4. Benzines Motor: A benzines motorok általában erősebbek és hosszabb üzemidővel rendelkeznek, mint az elektromos vagy akkumulátoros változatok. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig tudsz dolgozni anélkül, hogy feltöltenéd vagy cserélnéd az akkumulátort.

5. Sokoldalúság: A sövényvágó alkalmas különböző típusú sövények vágására, így sokoldalúan felhasználható különböző kertekben és növényi típusoknál.

6. Hecht Márka: A Hecht egy ismert és megbízható márka a kerti gépek területén. Az ilyen márkájú termékek jó minőségűek és hosszú élettartamúak.

Típus: Benzines sövényvágó
Motor teljesítmény: 1 Le
Vágáshossz: 590 mm
Vágásvastagság: 28 mm
Súly: 5400 g

Tömeg 8,51 kg
Gyártó

Hecht