logo kertcoop kertigép áruház

Riwall RAHT 5640 – AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ 40V – AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL

Cikkszám: AH41B1701039B

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

28.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A Riwall RAHT 5640 akkus sövényvágó egy minőségi és nagy teljesítményű eszköz, amelyet egy PowerBrush elektromotor hajt. Itt van néhány ok, hogy miért vonzó választás:

  1. Kényelmes használat: Az akkus sövényvágó vezeték nélküli működése nagyobb mobilitást és szabadságot biztosít a munkavégzés során. Nincs szükség elektromos hálózatra vagy hosszabbítókábelre, így könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető területeket is. Emellett a könnyű indítás, halk működés és zéró károsanyag-kibocsátás további kényelmet nyújt a használat során.
  2. Magas teljesítmény: A PowerBrush elektromotor erős és megbízható működést biztosít a sövényvágás során. Az eszköz könnyedén vágja át a sövényeket, így hatékonyan és gyorsan végezheti a kerti munkát.
  3. Zéró szervizanyag: A sövényvágó akkumulátoros működése miatt nincs szükség olajra, üzemanyagra vagy gyújtógyertyára. Ez nemcsak a kényelmet növeli, hanem a karbantartási költségeket és a munka során keletkező hulladékot is csökkenti.
  4. Minőség és megbízhatóság: A Riwall ismert a minőségi kerti eszközeiről. Az RAHT 5640 akkus sövényvágó is megbízható működést és tartós kialakítást kínál, így hosszú távon használható és kielégíti a kerti munkákhoz szükséges igényeket.
  • PowerBrush elektromotor: minőségi nagy teljesítményű
  • magas teljesítmény,
  • könnyű indítás,
  • halk működés,
  • zéró károsanyag kibocsátás,
  • zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag)
Tömeg 3,32 kg
Gyártó

Riwall

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL