logo kertcoop kertigép áruház

Riwall RAPS 2040 – AKKUS ÁGVÁGÓ LÁNCFŰRÉSZ 40V-akku és töltő nélkül

Cikkszám: AC42B1701040B

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

44.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

Az Riwall RAPS 2040 akkus ágvágó láncfűrész egy minőségi és nagy teljesítményű eszköz, amely a kerti munkák során kényelmes és hatékony használatot biztosít. Itt van néhány ok, hogy miért vonzó választás:

  1. Akkumulátoros működés: Az eszköz akkumulátoros rendszerrel működik, így nincs szükség elektromos hálózatra vagy hosszabbítókábelre. Ez nagyobb mobilitást és szabadságot biztosít a munkavégzés során, így könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető területeket is. Továbbá, az akkumulátoros működésnek köszönhetően nincs szükség olajra, üzemanyagra vagy gyújtógyertyára, így zéró károsanyag-kibocsátással és zéró szervizanyaggal jár.
  2. Magas teljesítmény: A Riwall RAPS 2040 akkus ágvágó láncfűrész rendelkezik egy minőségi nagy teljesítményű PowerBrush elektromotorral. Ez a motor megbízható és hatékony működést biztosít, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors ágak vágását. Magas fordulatszáma és erős vágóteljesítménye miatt ideális eszköz lehet a különböző ágvágási munkákhoz.
  3. Kényelmes használat: Az olló könnyű indítással és halk működéssel rendelkezik. Ez a kényelmet és a halkabb működést teszi lehetővé, ami különösen fontos lehet, ha zajérzékeny környezetben vagy közel a lakóterületekhez dolgozik.
  4. Minőség és megbízhatóság: A Riwall híres a minőségi kerti eszközeiről. Az RAPS 2040 akkus ágvágó láncfűrész is megbízható működést és tartós kialakítást kínál, így hosszú távon használható és kielégíti a kerti munkákhoz szükséges igényeket.
  • PowerBrush elektromotor
  • könnyű indítás,
  • halk működés,
  • zéró károsanyag kibocsátás,
  • zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag)
Tömeg 3,32 kg
Gyártó

Riwall

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL