Portland fűkasza damil 2,7mm x 12m szögletes

Rövid leírás: Hossz (m) 12 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORLP-S27C

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

1.371 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 12M SZÖGLETES

A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 12M SZÖGLETES” választása számos előnnyel jár, különösen akkor, mikor az adott méretű és típusú damilt keresed a Portland fűkaszádhoz.

  1. Kompatibilitás: A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 12M SZÖGLETES” damil speciálisan a Portland fűkaszákhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a kaszához, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.
  2. Vastagság és hosszúság: Az 2,7 mm vastag és 12 méter hosszú szögletes damil magas minőségű anyagból készült, ellenálló és tartós vágást eredményezhet a különböző növények és fűszálak ellen.
  3. Könnyű használat és cserélhetőség: Az 12 méter hosszú damil könnyen cserélhető a fűkaszádba, így ha a damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a fűkaszádra.
  4. Hatékony vágási teljesítmény: Az 2,7 mm vastag damil segít fenntartani a fűkasza hatékony vágási teljesítményét, könnyebben és gyorsabban tudod gondozni a kertedet vagy területedet.
  5. Gazdaságos: Az 12 méteres szögletes damilhosszabb élettartammal rendelkezik, mint a rövidebb damilok, hosszabb ideig tudod használni anélkül, hogy gyakran cserélnéd.
  6. Praktikus csomagolás: Az 12 méteres hosszúságú szögletes damil praktikus csomagolásban érkezik, ami megkönnyíti a tárolást és használatot.

A “PORTLAND FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 12M SZÖGLETES” damilfej kompatibilis a saját Portland fűkaszáddal, akkor az említett előnyök alapján jó választás a hatékony és megbízható fűnyíráshoz és kerti munkához. Mindig fontos ellenőrizni a damilfej kompatibilitását a készülékkel, hogy biztosítsd a megfelelő működést és eredményeket.

Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

12

Portland fűkasza damil
Portland fűkasza damil 2,7mm x 12m szögletes
1.371 Ft