logo kertcoop kertigép áruház

Műanyag vágószál 2mmx15m kör, profi, papír blisteren

Cikkszám: GP0024

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

390 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A műanyag vágószál 2mmx15m kör, profi, papír blisteren terméknek számos előnye van, amelyek miatt érdemes lehet ezt választani.

  1. Professzionális minőség: A termék “profi” minőségűnek van meghirdetve, ami azt jelenti, hogy kifejezetten olyan igényes felhasználóknak tervezték, akiknek fontos a magas minőség és a megbízhatóság. A professzionális minőségű vágószálak általában jobban ellenállnak a kopásnak, sérülésnek és törésnek, így hosszabb élettartamot biztosíthatnak.
  2. 2 mm vastagság: A 2 mm vastagságú vágószálak könnyedén használhatók kisebb fűnyírókban vagy fűszegélynyírókban, és alkalmasak az alacsonyabb terheléssel járó munkához. Ha a kerted nem túl nagy, vagy csak kisebb területeket kell rendszeresen levágni, ez a vastagság lehetővé teszi a hatékony fűnyírást.
  3. Kerek keresztmetszet: A kör alakú vágószálak simábban mozognak, így könnyebben irányíthatók a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Ez a kerek keresztmetszet segíthet abban, hogy precízebben vágj a kívánt területeken.
  4. 15 méteres hossz: Az ilyen hosszú vágószál kiválóan alkalmas kisebb kertek vagy területek levágására. A közepes hosszúság lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használd a vágószálat anélkül, hogy gyakran cserélnéd vagy újratöltenéd.
  5. Papír blister csomagolás: A papír blister csomagolás környezetbarát alternatíva. A papír alapú csomagolás kevesebb környezeti terheléssel jár, és lehetővé teszi a vágószál egyszerű tárolását és szállítását anélkül, hogy környezetkárosítást okozna.

A vágószál kiválasztásakor a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeit is figyelembe kell venni.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL